Меню

Майстер-клас на тему "Історія та культура куріння кальянів"

На кафедрі туризму і готельно-ресторанної справи 21-гр група організувала майстер-клас на тему "Історія та культура куріння кальянів". На даний захід був запрошений професіональний кал’янщик, який і провів мастер-клас для студентів Уманського НУС. Запрошений гість розказував про різновид вугілля, види табаків, з чого вони сладаються та як правильно підготувати кальян (або трубка миру) до вживання.

Презентацію представила староста 21-гр групи Рижовська Яніна, у якій розказала про історію виникнення, першовідкривачів, побудову та культуру обслуговування кальянів.

Презентація супроводжувалась вказівками кал’янщика, який детально описував кожен із процесів підготування кал’яну до паління, розказував про кожну складову кал’яну та для чого вона призначена.