Майстер-клас з оформлення святкового столу
Вдале оформлення святкового столу гарантує клієнтам ресторанного закладу гарний настрій. Естетично і оригінально прикрашений стіл піднімає настрій і апетит відвідувачів. Оформляючи стіл не зайвим буде знати, як красиво скласти серветки, адже саме акуратно і з фантазією складені серветки можуть додати сервіровці столу особливий шарм і чарівність.
Під керівництвом доцента кафедри туризму та готельно-ресторанної справи Тимчук С.В. студенти 11 тм групи провели майстер-клас з оформлення столу – оригамі з паперових серветок. На майстер-класі були присутні викладачі кафедри та студенти 1-3 курсів спеціальностей «Туризм» та «Готельно-ресторанна справа».
Фурлет Ольга демонструвала присутнім квітку з 60 складених в модулі серветок, Драганова Ілона показала, як складати з серветок плаття, Чайка Вікторія – сорочку з краваткою, Ничиталюк Антоніна – лілію з серветки, Мельник Наталія – метелика. Всі присутні мали можливість спробувати свої сили та навчитись складати різні за формою оригамі з серветок.
Вміння красиво оформити стіл зайвим не буде. Святково скласти серветки зовсім не складно. Найчастіше для цього достатньо кількох умілих згинів і абстрактна впізнавана фігура вже буде готова, що продемонстрували студенти.