Меню

Міжнародний експофорум ресторанно-готельного бізнесу та клінінгу 2015

Студенти напряму підготовки «Готельно-ресторанна справа» Уманського національного університету садівництва відвідали Міжнародний експофорум ресторанно-готельного бізнесу та клінінгу FoReCH.

Щорічно FoReCH об’єднує лідерів галузі і є надійним комунікаційним майданчиком для здійснення угод і підписання контрактів, а також дозволяє оцінити перспективи розвитку сектора гостинності.

Під час форуму студенти мали можливість ознайомитися з виставками: «Ресторан Експо», «Сучасний готель», «Ресторан Прод Експо», «Світ скла та посуду», «Вендінг Експо Київ», Kiev Clean Expo.

 



 

Відвідування форуму дозволило побачити багато цікавих пропозицій і оригінальних товарів, ознайомитися з останніми новинками галузі, високотехнологічним обладнанням, різними способами оформленням інтер’єру та освоїти простори комплексних технічних і дизайнерських рішень для сучасного готелю та ресторану.

Крім того, в рамках форуму студенти відвідали І Міжнародний кулінарний фестиваль «BESTCookFEST»-2015 – грандіозний захід для фахівців ресторанного господарства, який проводився з нагоди започаткування діяльності громадської спілки «Український кулінарний союз» і святкування 20 жовтня Міжнародного дня кухаря і кулінара. 

 



 

Під час проведення кулінарного фестивалю студенти мали унікальну можливість спостерігати за процесом приготування різних страв, майстер-класами, брати участь у воркшопах, збагатити свій професійний досвід, дізнатися про ноу-хау кулінарного мистецтва в Україні та світі.

У змаганнях фестивалю взяли участь представники семи країн світу – були присутні команди з Туреччини, Сербії, Хорватії, Ізраїлю, Польщі, Білорусії та України. Учасники арт-класу презентували конкурсні зразки на спеціально відведеному місці, використовуючи власні елементи оздоблення. Роботу учасників оцінювало журі, до складу якого увійшли всесвітньовідомі шеф-кухарі, атестовані Всесвітньою асоціацією кулінарних союзів WACS: Томас Гуглер (Саудівська Аравія), Джордже Костіч (Сербія), Іво Андріс (Сербія), Аніл Грувер (Індія), Роман Девід Таубер (Польща), Людмила Радченко (Україна), Марія Шрамко (Ісландія), Джозеф Арбіден (Ізраїль), Мімоза Балла (Албанія), Йосип Царевич (Австрія). Слід зазначити, що в Україні вперше проводився кулінарний фестиваль на такому високому рівні професіоналізму суддівського корпусу.

 


 

BESTCookFEST – подія, яка не залишила байдужим нікого, адже кулінарна феєрія зачарувала всіх барвистими запахами, живою енергією та яскравими особистостями. А ще шеф-кухарі міжнародного класу, які з посмішкою звуть тебе на селфі…..