Меню

МІЖНАРОДНИЙ ЕКСПОФОРУМ РЕСТОРАННО-ГОТЕЛЬНОГО БІЗНЕСУ ТА КЛІНІНГУ 2016

1-3 листопада 2016 року у виставковому центі «КиївЕкспоПлаза», відбувся щорічний міжнародний експофорум ресторанно-готельного бізнесу та клінінгу 2016, який відвідали студенти спеціальності готельно-ресторанна справа та викладачі кафедри.

Міжнародний експофорум ресторанно-готельного бізнесу та клінінгу FoReCH - головна професійна подія сектора HoReCa в Україні. Щорічно FoReCH об'єднує лідерів галузі і є майданчиком для укладання угод і підписання контрактів, а також дозволяє оцінити перспективи розвитку сектора гостинності.

На виставці були представлені:

  • РЕСТОРАН ЕКСПО 2016 - виставка новітніх технічних рішень і обладнання для ресторанного бізнесу;
  • РЕСТОРАН ПРОД ЕКСПО 2016 - виставка продуктів харчування і напоїв для сегменту HoReCa;
  • WINE FEST 2016 - міжнародний фестиваль вина (вино, виноробство, виноградарство);
  • СУЧАСНИЙ ГОТЕЛЬ 2016 - спеціалізована виставка комплексних технічних і дизайнерських рішень для сучасного готелю;
  • СВІТ СКЛА І ПОСУДУ 2016 - спеціалізована виставка модних інсталяцій та новітніх трендів, посуду професійного та побутового призначення;
  • KIEV CLEAN EXPO 2016 - спеціалізована виставка новітніх технологій і обладнання для індустрії чистоти;
  • ВЕНДІНГ ЕКСПО КИЇВ 2016 - спеціалізована виставка автоматизованої торгівлі;

Студенти з цікавістю оглянули представлені експозиції, були свідками численних майстер класів із приготування страв і напоїв від ведучих українських та зарубіжних шеф-кухарів, які показали найновітніші тенденції кулінарних технологій світового рівня.

Всі бажаючі могли продегустувати деякі види продукції, наприклад, скуштувати приготовлені страви, чай, каву, кондитерські вироби тощо.

Подібні виставки сприяють підвищенню та удосконаленню знань і професійних вмінь студентів, знайомлять майбутніх спеціалістів  з сучасним рівнем розвитку ресторанно-готельного бізнесу.