Меню

Онлайн-тренінг Готельно-ресторанний бізнес: погляд зсередини

           23 листопада науково-педагогічні працівники кафедри туризму та готельно-ресторанної справи та здобувачі вищої освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» освітніх рівнів молодший бакалавр та бакалавр долучилися до онлайн тренінгу Готельно-ресторанний бізнес: погляд зсередини в рамках співпраці зі стейкхолдерами. Онлайн тренінг проводила керівник відділу навчання Reikartz Hotel Group (Head of T&D department). Практикуючий тренер по сервісу найбільшої в Україні готельно-ресторанної мережі. Авторські тренінги та методики навчання для співробітників та управлінців готельної сфери. Креатор корпоративної онлайн-школи дистанційного навчання. Член Правління Асоціації кулінарів України. Співатор підручників з ресторанного господарства для закладів вищої освіти України. PhD – Ірина Магалецька.

        

       Під час онлайн тренінгу здобувачі вищої освіти дізналися про те що Reikartz Hotel Group об'єднує більше 40 готелів в Україні та за її межами. Мережа працює згідно європейських стандартів та щодня засвідчує високий рівень якості послуг. Навчальний центр готує професіоналів згідно європейських стандартів та міжнародного досвіду готельно-ресторанного бізнесу. Для здобувачів є можливість освоювати сучасні якісні теоретичні знання та закріплювати їх в реальних умовах сучасних лабораторій.

  

       Також здобувачі вищої освіти дізналися, яким чином зсередини  налаштований процес роботи в готельно-ресторанних комплексах концерну Reikartz Hotel Group,  ознайомитися з історіями успіху співробітників компанії та отримати відповіді на всі запитання щодо побудови кар’єри у сфері готельно-ресторанного бізнесу та рекомендації додаткових ресурсів, які можуть бути корисними для становлення їх професійної кар'єри.

Науково-педагогічні працівники кафедри туризму та готельно-ресторанної справи та здобувачі вищої освіти щиро дякує Reikartz Hotel Group та Ірині Магалецькій особисто за співпрацю і можливость набуття практичного досвіду для здобувачів вищої освіти від фахівців провідної готельно-ресторанної мережі України.

   

       Діана Нагернюк

 доцент кафедри туризму та готельно-ресторанної справи