Меню

Онлайн-вебінар гуру ресторанного бізнесу Дмитра Борисова

       28 жовтня студенти спеціальностей 241 «Готельно-ресторанна справа» та 242 «Туризм і рекреація», а також викладачі кафедри туризму та готельно-ресторанної справи долучилися до онлайн-вебінару, одного з найуспішніших рестораторів України, Дмитра БОРИСОВА: «Секрети створення успішних гастрономічних концепцій».

        Відомий український ресторатор Дмитро БОРИСОВ в дитинстві їв мʼясо лише по великих святах, а кар’єру розпочинав мийником машин. У 16 років цілеспрямований хлопець був уже виконавчим директором у рекламному агентстві. Згодом захопився сучасною українською кухнею, покинув рекламу і на позичені гроші відкрив гастробар «Барсук», де сам готував, приймав замовлення і подавав їх.

       

     

      Сьогодні Дмитро БОРИСОВ – власник і бренд-шеф гастрономічної компанії Borysov GastroFamily. Сімʼя ресторанів налічує 100 закладів в Україні та за кордоном. GastroFamily під час повномасштабного вторгнення зупинила роботу лише на день. А на початку 2022 року вже запустила продаж міжнародної франшизи.

        Театр починається з вішалки, а ресторан — зі створення унікальної концепції, яка допоможе побудувати сильний впізнаваний бренд та вишикувати чергу з гостей до вашого закладу. Під час вебінару було досить цікаво дізнатися про те, як створити унікальну концепцію ресторану, яка б була ефективною та прибутковою. 

        

       Під час вебінару Дмитро БОРИСОВ поділився своїм власним досвідом та розповів про: 

унікальні концепції, що притягують клієнтів: як поєднати тренди та власне бачення;

як розуміти аудиторію і створювати меню, яке підкорює серця гостей;

розкрив секрети популярності ресторанів Дмитра БОРИСОВА;

як зібрати ефективну команду, яка підтримуватиме високий рівень сервісу та сприятиме успіху.

        Вебінар Дмитра БОРИСОВА це неймовірний досвід, це життєві історії з роботи ресторанів, це можливість з перших вуст отримати інформацію про те, як створити та керувати успішним закладом.