Меню

Підготовка фахівців за спеціальністю «Готельно-ресторанна справа»

Гостинність –

це якість, яка складається з

 первісної простоти

 і античної величі.

/ Сара Бернар /

Гoтельнo-реcтoранна індуcтрія є однією із найдинамічніших галузей світової економіки, що стрімко розвивається, а відповідно і вимагає високого рівня професійної підготовки кадрів.

Успішне становлення галузі на новий рівень діяльності значною мірою визначається якістю, ступенем підготовки фахівців, готових до професійної діяльності на різних ланках управління в готельно-ресторанному господарстві; наявністю в них практичних професійних навичок і вмінь планувати та вирішувати виробничі завдання та відповідати за якість їхнього виконання з урахуванням галузевої специфіки та особливостей управління праці.

Підготовка фахівців для сфери обслуговування в університеті проводиться за освітніми рівнями «молодший бакалавр», «бакалавр» і «магістр».

Впродовж навчання студенти мають можливість вивчити комплекс функцій розвитку готельно-ресторанної індустрії на сучасному етапі, до якої входять управління сучасним закладом гостинності, фінансовими доходами, інформаційними технологіями, маркетингом, безпекою в готелі та ресторані. Крім того, студенти спеціальності вивчають етапи ділового спілкування в сфері гостинності, управління якістю послуг, дизайн і проектування в готельно-ресторанних комплексах, логістики та впровадження комп'ютерних технологій в індустрію гостинності.

Основна наша мета – підготувати конкурентоспроможного фахівця в галузі готельної та ресторанної справи, який зможе задовольнити потреби та 

очікування клієнтів в організації відпочинку та дозвілля, якісного готельного та ресторанного сервісу згідно міжнародних стандартів.

Якщо ти мрієш працювати у сфері, що розвивається і має великі перспективи, якщо ти бажаєш одержати перспективну професію у сфері гостинності, якщо ти прагнеш максимально реалізувати та розвинути свої креативні здібності, то твій вибір – готельно-ресторанна справа в Уманському національному університеті садівництва!

Валентина Непочатенко

к.е.н., доцент кафедри туризму та готельно-ресторанної справи

 

 

Відео

1.