Підсумкова атестації здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа та 242 Туризм
Підсумкова атестація здобувачів вищої освіти спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа" та 242 "Туризм" проводилась у відповідності з нормативними актами Міністерства освіти та науки України, рішеннями Вчених рад університету та факультету менеджменту у формі атестаційного екзамену та публічного захисту кваліфікаційних робіт відповідно 18,19 червня та 24,25 червня 2025 року.
Екзаменаційна комісія, створена для проведення підсумкової атестації здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня:
спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа" у складі голови ЕК к.е.н., доцента Любові Коваленко та членів ЕК: д.е.н., професора Наталії Петренко та к.е.н., доцентів Діани Нагернюк, Людмили Малюги.
спеціальності 242 "Туризм у складі голови ЕК к.е.н., доцента Раїси Кожухівської та членів ЕК: к.е.н., доцентів Любові Коваленко,Діани Нагернюк, Людмили Малюги.
До складання підсумкової атестації було допущено 18 здобувачів вищої освіти, які в повному обсязі виконали навчальний план та мають позитивні підсумкові оцінки з усіх освітніх компонент та практичної складової освітньої програми Готельно-ресторанна справа" та "Туризм"
Студенти-випускники в процесі захисту продемонстрували ґрунтовні знання з фахових дисциплін, вміння аналізувати матеріал, дискутувати, творчо мислити, використовувати здобуті знання в практичній діяльності. Саме під час захисту кожен студент продемонстрував весь багаж знань, одержаних під час навчання в університеті, відповідаючи на запитання членів екзаменаційної комісії. Це свідчить про те, що їх підготовка відповідає встановленим вимогам.
Підсумкова атестація є перевіркою підготовки фахівця до професійної діяльності з обраної спеціальності, його здібностей самостійно аналізувати стан проблеми, розробляти необхідні пропозиції, знаходити рішення для розв'язання спеціалізованих завдань, наукових і практичних проблем у професійній діяльності, що передбачає проведення досліджень та здійснення інновацій в умовах невизначеності оточуючого середовища.
Рішенням екзаменаційної комісії за результатами захисту кваліфікаційних робіт, випускникам 2025 року, які в повному обсязі виконали відповідний навчальний план та успішно захистили кваліфікаційні роботи, присвоїти відповідно кваліфікацію бакалавра з туризму та бакалавра з готельно-ресторанної справи з видачею їм диплома встановленого зразка.
Колектив кафедри туризму та готельно-ресторанної справи щиро вітає випускників із успішним захистом і бажає успіхів у житті та професійній діяльності, ефективно реалізувати здобуті знання в своїй подальшій практичній діяльності!
Валентина Непочатенко, секретар ЕК
к.е.н., доцент кафедри туризму
та готельно-ресторанної справи УНУ