Підсумкова атестація здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти освітньо-професійної програми «Готельно-ресторанна справа» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа»
Підсумкова атестація здобувачів вищої освіти освітньо-професійної програми «Готельно-ресторанна справа» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» галузі знань «Сфера обслуговування» проводилась у відповідності з нормативними актами Міністерства освіти та науки України, рішеннями Вчених рад університету та факультету менеджменту у формі атестаційного екзамену та публічного захисту кваліфікаційних робіт відповідно 18 червня та 25-26 червня 2024 року.
До складання підсумкової атестації було допущено 18 здобувачів вищої освіти, які в повному обсязі виконали навчальний план та мають позитивні підсумкові оцінки з усіх освітніх компонент та практичної складової освітньої програми «Готельно-ресторанна справа».
Підсумкова атестація є перевіркою підготовки фахівця до професійної діяльності з обраної спеціальності, його здібностей самостійно аналізувати стан проблеми, розробляти необхідні пропозиції, знаходити рішення для розв'язання спеціалізованих завдань, наукових і практичних проблем у професійній діяльності, що передбачає проведення досліджень та здійснення інновацій в умовах невизначеності оточуючого середовища.
Набуття фахової компетентності вирішувати професійні завдання у сервісній, виробничій, технологічній та управлінській діяльності суб’єктів готельного та ресторанного бізнесу з урахуванням сучасних вимог, в тому числі при наданні послуг гостинності в сільському зеленому туризмі здобувачами вищої освіти оцінювала комісія у складі голови – Любові Коваленко, к.е.н., доцента кафедри туризму та готельно-ресторанної справи, членів – Наталії Петренко, д.е.н., професора кафедри туризму та готельно-ресторанної справи; Діани Нагернюк, к.е.н., доцента кафедри туризму та готельно-ресторанної справи; Людмили Малюги, к.е.н., доцента кафедри туризму та готельно-ресторанної справи та секретаря Наталії Терещук, к.е.н., доцента кафедри туризму та готельно-ресторанної справи.
За результатами і висновками ЕК здобувачі вищої освіти освітньо-професійної програми «Готельно-ресторанна справа» першого(бакалаврського) рівня володіють знаннями з програмного матеріалу, логічно мислять, добре підготовлені до тестового контролю знань та написання і захисту кваліфікаційних робіт, рівень їх теоретичної та практичної підготовки є достатнім для присвоєння кваліфікації бакалавра з готельно-ресторанної справи.
Любов КОВАЛЕНКО
голова ЕК, гарант ОПП «Готельно-ресторанна справа» ОР бакалавр,
к.е.н., доцент кафедри туризму та готельно-ресторанної справи