Меню

Підсумкова атестація здобувачів вищої освіти за першим(бакалаврським) рівнем освітньо-професійної програми «Готельно-ресторанна справа»

           У відповідності до графіка підсумкової атестації здобувачів вищої освіти першого(бакалаврського) рівня вищої освіти освітньо-професійної програми «Готельно-ресторанна справа»  22, 27 та 28 червня 2023 р. на кафедрі туризму та готельно-ресторанної справи УНУС відбувся атестаційний екзамен та захист кваліфікаційних робіт на присвоєння кваліфікації бакалавра з готельно-ресторанної справи. 

          Екзаменаційна комісія працювала у складі (схвалено Вченою радою УНУС та затверджено ректором університету (наказ № 01-05/175 від 24.10.2022р.): голова – к.е.н., доцент Любов Коваленко, члени: к.е.н., доцент Діана Нагернюк; д.е.н., професор Наталія Петренко,   к.е.н., доцент Людмила Малюга. Секретарем працювала  к.е.н., доцент Наталія Терещук.  

         Під час проходження атестації здобувачів вищої освіти освітньо-професійної програми «Готельно-ресторанна справа» першого(бакалаврського) рівня комісією було встановлено, що студенти мають необхідний рівень сформованості загальних і спеціальних компетентностей, які потрібні для діяльності у сфері готельно-ресторанного бізнесу. Публічний захист кваліфікаційних робіт, якому відповідно до нормативних положень допуску до захисту передувала перевірка текстів бакалаврських робіт на наявність академічного плагіату за допомогою програмного забезпечення Unicheck, підтвердив вміння студентів застосовувати теоретичні знання, здійснювати наукові дослідження, формувати пропозиції щодо вирішення проблем забезпечення ефективної діяльності закладів готельно-ресторанного господарства, зокрема і в умовах невизначеності. Обговорення дослідницьких робіт супроводжувались цікавими й аргументованими дискусіями, що засвідчило науковість і відкритість заходу, де студенти гідно представили свої наукові доробки, відповіли на поставлені запитання, отримали рекомендації від членів Екзаменаційної комісії та рецензентів, що дозволило прийняти наступне рішення:  студентам, які в повному обсязі виконали навчальний план зі спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» ОПП «Готельно-ресторанна справа» галузь знань «Сфера обслуговування» та успішно склали атестаційний екзамен, захистили кваліфікаційні роботи присвоїти кваліфікацію бакалавра з готельно-ресторанної справи. Також, усім студентам рекомендовано здобуття другого рівня вищої освіти (магістр).

       Вітаємо «новоспечених» бакалаврів! Подальших перемог та нових вершин!

 

                                                                                                                Любов Коваленко, голова ЕК, к.е.н., доцент кафедри 

туризму та готельно-ресторанної справи