Меню

Підсумкове засідання Школи кулінарної майстерності та сервісу

            16 листопада я, як студентка спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа», мала чудову можливість взяти участь в онлайн-конференції підсумкового засідання Школи кулінарної майстерності та сервісу ЧТЕІ ДТЕУ з нагоди проведення ІХ Благодійного фестивалю-ярмарку «Свято гарбуза».

     На онлайн-конференції були представлені страви та вироби гарбузового мистецтва здобувачів вищої освіти та викладачів, що брали безпосередню участь у ярмарці. Враховуючи, що в нашій країні наразі військовий стан, організатори конференції надали чудову можливість для презентування своїх проектів до свята для студентів та колег з інших міст України в дистанційній формі.

  

     Було неймовірно цікаво та пізнавально дізнатися про етнічну сторону кожної страви з гарбуза, в залежності від регіону проживання виступаючих.

      Сама ж я представила презентацію про приготування різдвяних цукатів з гарбуза та апельсину, детально розповівши про технологію приготування даної страви та підготувавши яскраву доповідь з покроковими інструкціями для тих, хто зацікавиться приготуванням подібної цікавинки вдома. 

  

      Було дуже приємно, що мене з зацікавленістю вислухали та підкреслили вдячність кафедрі туризму та готельно-ресторанної справи нашого університету та його викладачам за більш ніж 5-річну співпрацю і участь у спільних заходах.

      Я б хотіла заохотити всіх наших студентів, хто ще не приймав участь у конференціях чи, можливо, соромиться виступати на публіку, що це чудовий досвід, який допоможе вам стати майстром своєї справи і трішки урізноманітнити свої студентські будні.

 

Олеся Явіц-Маліновська, студентка 11к-гр групи