Меню
Остання редакція: 20 травня 2021

Пленарне засідання підсумкової науково-практичної конференції Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Готельно-ресторанна справа»

20 травня 2021 року на базі Одеської національної академії харчових технологій була проведена підсумкова науково-практична конференція «Інтеграційні та інноваційні напрямки розвитку індустрії гостинності». Кафедра туризму та готельно-ресторанної справи Уманського національного університету садівництва, на чолі з доктором економічних наук, професором Транченко Людмилою Володимирівною, активно співпрацює з багатьма вузами України. Зокрема, з Одеською національною академією харчових технологій. Тому, колектив кафедри туризму та готельно-ресторанної справи Уманського НУС, разом із студентами, прийняли участь у проведенні підсумкової науково-практичної конференції Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Готельно-ресторанна справа». 

Метою даного конкурсу є підготовка висококваліфікованих фахівців нової генерації європейського рівня, формування у них умінь і знань дослідницької діяльності, для яких орієнтація на професійну майстерність є пріоритетною стратегією.

Основними завданнями конкурсу було:

- виявлення та розвиток обдарованих студентів, сприяння реалізації їх здібностей;

- стимулювання творчого самовдосконалення студентської молоді;

- популяризація досягнень науки, техніки та інноваційних технологій;

- залучення провідних вчених, наукових, науково-педагогічних працівників до творчої роботи з обдарованою молоддю.

Кафедра туризму та готельно-ресторанної справи Уманського національного університету садівництва вдячна організаторам та студентам за захід, цікаві доповіді, досвід та атмосферу. В майбутньому, сподіваємося на плідну співпрацю.

Терещук Наталія,

старший викладач кафедри туризму та готельно-ресторанної справи Уманського НУС