ПРЕС – РЕЛІЗ КОНКУРСУ
25 квітня 2018 року в Уманському національному університеті садівництва на базі кафедри туризму та готельно-ресторанної справи факультету менеджменту відбудеться конкурс на краще знання теоретичних та практичних навиків з барної справи - «THE YOUNG A BARTENDER».
Мета конкурсу – використати теоретичні знання та навички на практиці студентами спеціальності «Готельно-ресторанна справа».
Конкурс проводитиметься в Уманському національному університеті садівництва та присвячуватиметься в рамках проведення Student Fest «HoReCa – 2018» .
У конкурсі беруть участь студенти факультету «Менеджмент» спеціальності «Готельно-ресторанна справа».
Переможці конкурсу будуть нагороджені цінними призами та дипломами.
Виступи учасників конкурсу оцінюються журі за такими критеріями:
- рівень теоретичних знань;
- рівень виконавської майстерності;
- швидкість;
- культура виконання;
- прояв індивідуальності.
Початок конкурсу о 13-15.