Уманський НУС
Факультет менеджменту
Кафедра туризму та готельно-ресторанної справи
tourism@udau.edu.ua
Меню
Про кафедру
Історія розвитку кафедри
Склад кафедри
Матеріально-технічна база
Мультимедіа
Новини
Студенту
Розклад дзвінків
Кращі студенти
Освітні програми
Стандарти вищої освіти
Початковий рівень (короткий цикл) вищої освіти 241 «Готельно-ресторанна справа»
Перший рівень вищої освіти (бакалавр) 241 «Готельно-ресторанна справа»
Другий рівень вищої освіти (магістр) 241 «Готельно-ресторанна справа»
Перший рівень вищої освіти (бакалавр) 242 «Туризм»
Другий рівень вищої освіти (магістр) 242 «Туризм»
Досягнення студентів
Абітурієнту
Спеціальності
Молодшому бакалавру
Випускнику коледжу та технікуму
Бакалавру
Магістру
Працевлаштування
Відгуки студентів
Відгуки випускників
Навчання
Програми та бази практики
Графік роботи викладачів кафедри
Розклад занять для студентів в системі АСУ
Наука
Навчально-наукова лабораторія сільського зеленого туризму
Студентський науковий гурток
Наукові конференції
Акредитація
Анкетування
Відомості про самооцінювання освітньої програми
ПРОГРАМА проведення акредитаційної експертизи
Відкрита зустріч з експертами:
Контакти
Головна
»
Новини
»
Програма тижня HoReCa
Програма тижня HoReCa
Фотогалерея
Корисні посилання
«
»