Меню

Що повинен знати бармен?

          На сьогоднішній день розвиток освіти і науки неможливо уявити без співробітництва, адже саме воно сприяє залученню науковців, викладачів та студентів да світового інформаційного процесу.

         Саме тому 19 квітня студенти та викладачі кафедри туризму та готельно-ресторанної справи Уманського національного університету садівництва мали можливість прослухати відкриту лекцію від кафедри підприємництва та туризму Одеського національного морського університету на тему «Бар. Тонкощі обслуговування. Флейринг» яку проводив старший бармен слот-зали «Winboss» Олександр Тучка. Лектором було підібрано цікавий матеріал, який дозволив застосування прийомів розповіді, характеристики, пояснення, коментування.

    

        Під час лекції студенти ознайомились із такими питаннями:

             -                  види алкоголю, розділення алкоголю на гендери;

             -                  посуд для презентації напоїв та коктейлів;

             -                  способи та види подачі коктейлів.

             -                  уподобання коктейлів у різних країнах світу;

             -                  конкурси між барменами. Флейринг.

   

        Лекція була цікава та змістовна, студенти з великим задоволенням слухали доповідача, супроводжуючи виступ різноманітними запитаннями. Всі учасники лекції отримали цікавий та корисний матеріал.

  

         Дякуємо організаторам за можливість бути учасниками цієї відкритої лекції.

Колектив кафедри туризму та готельно-ресторанної справи