Меню

Спільна відкрита лекція для студентів 21мб-гр групи кафедри туризму та готельно-ресторанної справи викладачами Уманського НУС і Вінницького НАУ

            01 жовтня на кафедрі туризму та готельно-ресторанної справи Уманського національного університету садівництва для студентів 21 мб-гр групи була проведена відкрита спільна лекція на тему «Організація роботи працівників в закладах готельно-ресторанного господарства» з навчальної дисципліни «Організація обслуговування в закладах готельно-ресторанного господарства» старшим викладачем кафедри туризму та готельно-ресторанної справи Наталією Терещук та доцентом кафедри менеджменту зовнішньоекономічної діяльності, готельно-ресторанної справи та туризму Вінницького національного аграрного університету Русланою Лопатюк у форматі Zoom-конференції.

    

         Руслана Іванівна привітала студентів і розпочала свій виступ з демонстрації презентації щодо основних методів роботи офіціантів в ресторанах та барах. Було доведено, що саме офіціанти мають прямий вплив на збільшення середнього чека у відвідувачів закладу готельно-ресторанного бізнесу. Далі Наталія Терещук продовжила теоретичну частину лекції і висвітлила питання щодо міжнародної системи організації праці офіціантів та зробила порівняльну характеристику систем сервісу різних країн Європи. Лекторами було підібрано цікавий науковий матеріал, який дозволив застосовування прийомів розповіді, характеристики, пояснення, коментування.

         Студенти кафедри туризму та готельно-ресторанної справи Уманського національного університету садівництва з великим задоволенням слухали доповідачів, супроводжуючи виступи питаннями. Колектив кафедри туризму та готельно-ресторанної справи Уманського НУС на чолі із завідувачем кафедри Людмилою Транченко висловлює вдячність Руслані Лопатюк за плідну співпрацю. Також кафедрами було висловлено побажання щодо подальшого продовження співпраці, зокрема, на період адаптивного карантину, за допомогою дистанційних методів навчання.

 

Наталія Терещук,

старший викладач кафедри туризму та готельно-ресторанної справи