Студенти кафедри туризму та готельно-ресторанної справи пізнають дивовижний «Винний світ Уманського НУС»
Вино запрещено, но есть четыре «но»:
Смотря кто, с кем, когда и в меру ль пьет вино.
При соблюдении сих четырех условий —
Всем здравомыслящим вино разрешено!
Омар Хайям
21 жовтня 2016 року студенти кафедри туризму та готельно-ресторанної справи мали чудову нагоду відвідати дегустаційну залу Уманського національного університету садівництва. Навчальна програма з дисципліни «Барна справа та організація роботи сомельє» передбачає вивчення теми: «Роль виногастрономії у формуванні винного асортименту». Під час вивчення дисципліни відвідання дегустаційної зали – це гарна можливість не лише поглибити знання студентів про виготовлення вина на практиці, але й краще дізнатися про історію навчального закладу, де вони навчаються.
Доцент кафедри технології зберігання і переробки плодів та овочів Уманського національного університету садівництва Гайдай Ірина Володимирівна провела майстер-клас з дегустації розроблених кафедрою зразків плодово-ягідних вин, розповіла історію виникнення вин та з радістю відповіла на всі запитання, що задали студенти. Даний майстер-клас був цікавий та пізнавальний для студентів.
Парубок Наталія
Викладач кафедри туризму та ГРС