Меню

Студенти кафедри туризму та готельно-ресторанної справи пізнають дивовижний «Винний світ Уманського НУС»

Вино запрещено, но есть четыре «но»:

 Смотря кто, с кем, когда и в меру ль пьет вино.

 При соблюдении сих четырех условий —

 Всем здравомыслящим вино разрешено!

Омар Хайям

21 жовтня 2016 року студенти кафедри туризму та готельно-ресторанної справи мали чудову нагоду відвідати дегустаційну залу Уманського національного університету садівництва. Навчальна програма з дисципліни «Барна справа та організація роботи сомельє» передбачає вивчення теми: «Роль виногастрономії у формуванні винного асортименту». Під час вивчення дисципліни відвідання дегустаційної зали – це гарна можливість не лише поглибити знання студентів про виготовлення вина на практиці, але й краще дізнатися про історію навчального закладу, де вони навчаються.

Доцент кафедри технології зберігання і переробки плодів та овочів Уманського національного університету садівництва Гайдай Ірина Володимирівна провела майстер-клас з дегустації розроблених кафедрою зразків плодово-ягідних вин, розповіла історію виникнення вин та з радістю відповіла на всі запитання, що задали студенти. Даний майстер-клас був цікавий та пізнавальний для студентів.

Парубок Наталія

Викладач кафедри туризму та ГРС