Меню

Студенти Уманського НУС відвідали міжнародний експофорум ресторанно-готельного бізнесу та клінінгу 2017

Студенти УНУС на Forech 2017

Вже не перший рік в листопаді проходить центральна, наймасштабніша  подія індустрії гостинності  – Міжнародний експофорум ресторанно-готельного бізнесу та клінінгу FoReCH-2017, який притягає тисячі професіоналів,  працюючих в сфері HoReCa (Hotel, Restaurant, Cafe/Catering).

Вже традиційним став виїзд студентів Уманського НУС спеціальності «Готельно-ресторанна справа» на такий виставковий захід, де  окрім знайомства з новинками галузі, гостям і учасникам заходу надається можливість знайти ділових партнерів, залучити інвестиції у свій бізнес, отримати інформацію про нові тенденції та технології, а також укласти прямі договори, оцінити перспективи розвитку сектора гостинності.

  

Міжнародний експофорум ресторанно-готельного бізнесу і клінінгу, як найважливіший елемент маркетингового просування, вирішує декілька першочергових завдань для експонента:

- вивчення стану ринку, усеосяжний PR і реклама, демонстрація новинок;

- визначення цінової і товарної політики, формування асортименту і системи знижок;

- налагодження особистих контактів з потенційними клієнтами, пошук нових партнерів і ринків збуту;

- швидка і якісна оцінка конкурентного середовища;

- надає споживчі переваги, оцінку власної репутації і популярності.

 

Студентам же була надана можливість ознайомитися з виставками «Ресторан Експо»,  «Hotel-Design» , «Ресторан Прод Експо», «Світ скла та посуду», «Вендінг Експо Київ», «Wine Fest 2017», «Kiev Clean Expo» для закріплення набутих теоретичних знань і практичних навичок під час вивчення дисциплін «Організація ресторанного господарства», «Організація готельного господарства», «Мерчандайзинг в ресторанному господарстві» і т.ін.

 

Ресторан Експо – одна з найбільш вражаючих виставок проекту, яка зібрала на майданчику провідних гравців ресторанного ринку, таких як «Новий проект», «Контакт», «Європейські технології обладнання», «Maresto», «Bartcher», «Євростандарт», «Merx», «Piramit». Виставка надає повний комплекс послуг, необхідних для якісної роботи ресторану, бару, кафе. Кваліфіковані експоненти допомагають скласти саму неймовірну картинку за допомогою різноманітного асортименту обладнання для приготування страв і напоїв, меблів, світлового обладнання, дизайнерських рішень і т.д.

Тренд-зона «Hotel-Design» - інсталяція інноваційних інтер’єрних рішень готельних номерів економ-, стандарт-, бізнес- класів з використанням матеріалів лише компаній-учасниць експофоруму.

Виставка «Вендінг Експо Київ» (Вендінг - продаж товарів і послуг за допомогою автоматизованих систем (торгових автоматів)  створює необхідні умови для розвитку вендінгового бізнесу на території України. На виставці було представлено багатий асортимент товарів і послуг, який допоможе організувати бізнес у сфері автоматизованої торгівлі на якісному європейському рівні.

Демонстрації обладнання та майстер-класи на стендах компаній-учасниць форуму провідними шеф-кухарями і рестораторами, під час яких готувалися страви з розповіддю про останні інноваційні розробки такі, як використання станцій free flow, «шведських ліній», технологій грильяж, фламбування, фондю, вок-технологій збагатили студентів неоціненними професійними знаннями.

 

Відвідування бізнес-модулів  з обговорення актуальних питань діяльності готелів та ресторанів дозволило побачити багато цікавих пропозицій і оригінальних товарів, ознайомитися з останніми новинками галузі, високотехнологічним обладнанням, різними способами оформленням інтер’єру та освоїти простори комплексних технічних і дизайнерських рішень для сучасного готелю та ресторану.

 Для багатьох учасників експофорум став вже стилем життя, без якого процвітання бізнесу просто неможливе.