Меню
Остання редакція: 21 травня 2021

Студентська перемога у ІІ етапі всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт

Під керівництвом доктора економічних наук, професора Людмили Транченко студентка Балашова Катерина 11м-гр групи, зайняла друге місце у ІІ етапі Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт спеціальності «Готельно-ресторанна справа». Підсумки якого були підведені 21 травня в Одеській національній академії харчових технологій на факультеті інноваційних технологій харчування і ресторанно-готельного бізнесу.

Тема наукової роботи: «Життя-еко» була вибрана для популяризації та пошуку шляхів економічного розвитку рідного краю, яка обумовлена високими темпами розвитку інновацій екологічного спрямування в готельно-ресторанній сфері Уманщини та необхідністю їх впровадження в туристичній індустрії.

 

 

Робота конкурсу розпочалася з вступного слова Голови оргкомітету ВКСНР, проректора з наукової роботи ОНАХТ, к.т.н., доц. Поварової Наталі та Ірини Солоницької – к.т.н., доцент. Також до привітань долучилися директор навчально-наукового технологічного інституту харчової промисловості ім. М.В. Ломоносова заступник Голови оргкомітету ВКСНР, декан факультету Інноваційних технологій харчування і ресторанно-готельного бізнесу, д.е.н., професор Ткач Вікторія і заступник Голови оргкомітету ВКСНР, зав. кафедри готельно-ресторанного бізнесу, д.т.н., професор Лебеденко Тетяна.

 

Всеукраїнський конкурс студентських наукових робіт спеціальності «Готельно-ресторанна справа» – це щорічний конкурс інноваційних бізнес-проектів у сфері гостинності, ініціатором якого виступає факультет інноваційних технологій харчування і ресторанно-готельного бізнесу, Одеської національної академії харчових технологій. Партнерами конкурсу були Українська ресторанна асоціація, Асоціація шеф-кухарів півдня України, Асоціація індустрії гостинності України. На Всеукраїнський конкурс студентських наукових робіт було представлено 30 найкращих наукових робіт. 

 

Мета конкурсу об’єднати талановитих, активних і підприємливих представників студентської молоді заради координації зусиль для реалізації проектів у сфері обслуговування. Своєю місією організатори конкурсу вважають сприяння самореалізації студентів, які виявили інтерес до розвитку сфери гостинності в Україні, популяризацію їхніх проектів, сприяння їх реалізації.

Людмила Транченко

завідувач кафедри туризму та готельно-ресторанної справи