Технологія приготування відомих страв французької кухні
5 березня в рамках вивчення дисципліни «Технологія продукції ресторанного господарства» студентами спеціальності «Готельно-ресторанна с права» на базі навчальних лабораторій було розглянуто основи приготування страв французької кухні: сирного крем-супу та красунів.
Приготування круасаніввідрізняється складністю виготовлення листкового дріжджового тіста. Ознайомлення з технологією приготування такого виду тіста розвиває в студентів творчі навички та підхід до роботи, підвищує професійний інтерес.
Успіх в приготуванні круасана має той студент, який володіє відмінними професійним и та творчими здібностями. Даний процес має відповідати встановленим нормам, показникам якості з дотриманням оригінальної форми виробу.
Круасан – це класика французької випічки. Студенті, які сьогодні працювали з листовим тістом і ознайомились з особливостями випікання круасанів отримали масу позитивних та смачних емоцій.
Ще однією з страв, приготовлених студентами був французький сирний крем-суп.
Особливості технології приготування даної страви вимагає досягнення ніжної кремової структури та вершково-сирного смаку.
Найприємнішою частиною заняття була дегустація приготовлених страв.