Меню
Остання редакція: 06 березня 2020

Технологія приготування відомих страв французької кухні

5 березня в рамках вивчення дисципліни «Технологія продукції ресторанного господарства» студентами спеціальності «Готельно-ресторанна с права» на базі навчальних лабораторій було розглянуто основи приготування страв французької кухні: сирного крем-супу  та красунів.

Приготування круасаніввідрізняється складністю виготовлення листкового дріжджового тіста. Ознайомлення з технологією приготування такого виду тіста розвиває в студентів творчі навички та підхід до роботи, підвищує професійний інтерес.


Успіх в приготуванні круасана має той студент, який володіє відмінними професійним и та творчими здібностями. Даний процес має відповідати встановленим нормам,  показникам якості з дотриманням оригінальної форми виробу.

Круасан – це класика французької випічки. Студенті, які сьогодні працювали з листовим тістом і ознайомились з особливостями випікання круасанів отримали масу позитивних та смачних емоцій.

Ще однією з страв, приготовлених  студентами був французький сирний крем-суп.

Особливості технології приготування даної страви вимагає досягнення ніжної кремової структури та вершково-сирного смаку.

Найприємнішою частиною заняття була дегустація  приготовлених страв.