Тонкощі ресторанного бізнесу: зустріч із роботавцем
Здобувачі вищої освіти спеціальності «Готельно-ресторанна справа» та викладачі кафедри туризму та готельно-ресторанної справи зустрілися в Zoom просторі із керуючим ресторанами «Red Zeppelin» та «Лезгинка» Вадимом Тхоржевським, що знаходяться у м. Вінниця.
Під час зустрічі Вадим Тхоржевський звернув увагу студентів на те, що обрана ними професія потребує не тільки високої професійної підготовки, а й вміння спілкуватися з відвідувачами, тактовності, витримки. Тільки за взаємною плідною працею керівництва та досвідченого персоналу вдасться створити відвідувачам ресторану відмінні умови для неповторного відпочинку, а ресторану конкурентоспроможну репутацію. Особливу увагу було приділено стратегіям обслуговування клієнтів, в період пандемії. Було розкрито секрети успішного утримання ресторанного бізнесу в такий нелегкий час.
Вадим Тхоржевський зазначив, що в керованих ним ресторанах завжди готові прийняти на виробничу практику здобувачів вищої освіти, а охочі будуть працевлаштовані після закінчення навчання.
Кожен із присутніх студентів отримав немалий багаж знань, який зможе застосувати у своїй практичній діяльності. Сподіваємося на подальшу плідну співпрацю.
Наталія Терещук, доцент кафедри туризму
та готельно-ресторанної справи