Меню

Тренди ресторанного ринку в час війни і після перемоги

         10 червня викладачі кафедри туризму та готельно-ресторанної справи Уманського національного університету садівництва взяли участь у вебінарі «Тренди ресторанного ринку в час війни і після перемоги», який провів Магалецький Андрій, що є керуючий партнер компанії Restetika та являється президентом кулінарів України.

         Під час даного заходу було розглянуто ряд важливих питань, таких як:

-            чим займається ресторанна спільнота України з 24 лютого, з початку повномасштабної війни;

-            що буде робити ринок в наступні кілька місяців;

-            як буде розвиватися ринок через кілька місяців після перемоги

-            які світові гастрономічні тренди будуть характерними для нашої Держави.

         Ми вдячні організаторам за проведений вебінар, який був цікавий, продуктивний, інформаційний. В майбутньому, чекаємо на наступні зустрічі та нашу перемогу!

Наталія Терещук, доцент кафедри туризму

та готельно-ресторанної справи