Тренди ресторанного ринку в час війни і після перемоги
10 червня викладачі кафедри туризму та готельно-ресторанної справи Уманського національного університету садівництва взяли участь у вебінарі «Тренди ресторанного ринку в час війни і після перемоги», який провів Магалецький Андрій, що є керуючий партнер компанії Restetika та являється президентом кулінарів України.
Під час даного заходу було розглянуто ряд важливих питань, таких як:
- чим займається ресторанна спільнота України з 24 лютого, з початку повномасштабної війни;
- що буде робити ринок в наступні кілька місяців;
- як буде розвиватися ринок через кілька місяців після перемоги
- які світові гастрономічні тренди будуть характерними для нашої Держави.
Ми вдячні організаторам за проведений вебінар, який був цікавий, продуктивний, інформаційний. В майбутньому, чекаємо на наступні зустрічі та нашу перемогу!
Наталія Терещук, доцент кафедри туризму
та готельно-ресторанної справи