Меню

Участь у ІІ етапі Всеукраїнської студентської олімпіади з напряму «Готельно-ресторанна справа»

Згідно з наказом Міністерства освіти і науки України №1247 від 27.11.2015 року «Про проведення Всеукраїнської студентської олімпіади у 2015/2016 навчальному році» Одеська національна академія харчових технологій з 14 по 16 квітня проводила ІІ етап Всеукраїнської студентської олімпіади з напряму «Готельно-ресторанна справа». В даній олімпіаді від кафедри туризму та готельно-ресторанної справи Уманського національного університету приймала участь студентка 31-гр групи Кулібаба Віолетта.

Урочисте відкриття олімпіади розпочалося у конференц залі Одеської національної академії харчових технологій виступом декана факультету інноваційних технологій харчування, ресторанно-готельного і туристичного бізнесу кандидатом економічних наук, доцентом Дишкатнюк Оксани. Також всіх учасників привітав з початком ІІ етапу олімпіади директор департаменту туризму і курортів Міністерства економічного розвитку та торгівлі України Ліптуга Іван. Після чого всі запрошені приступили до І туру олімпіади - тестування згідно з матеріалами базових дисциплін: «організація ресторанного господарства», «організація готельного господарства», «устаткування закладів ресторанного господарства», «менеджмент підприємств ресторанного господарства» та ін. ІІ тур олімпіади являв собою ситуаційне завдання, зв’язане з організацією тематичного банкету у комплексі відпочинку.

Студенти мали чудову можливість відвідати найкращі готельно-ресторанні комплекси м. Одеси. Готелі «НЕМО» та «М1» дружелюбно зустрічали учасників олімпіади по готельно-ресторанному господарству та провели екскурсії, відповідаючи всім на поставлені питання.

Кулібаба Віолетта гідно представила наш університет під час олімпіади та була нагороджена дипломом «За креативність». Сподіваємося на нові звершення!