Участь у міжнародному вебінарі на тему “ОЦІНЮВАННЯ ПЕРСОНАЛУ НА РОБОЧОМУ МІСЦІ: СЕЛФМЕНЕДЖМЕНТ ТА САМОРОЗВИТОК В HORECA & TOURISM”
Викладачі та студенти кафедри прийняли участь у міжнародному вебінарі що був організований кафедрою Готельно-ресторанного бізнесу Одеського національного технологічного університету за підтримкою LA FONDATION POUR LA FORMATION HOTELIERE, Tallstrasse, 1, Zurich, Switzerland за участю Dr Elizabeth Ineson з Manchester Metropolitan University на тему “ОЦІНЮВАННЯ ПЕРСОНАЛУ НА РОБОЧОМУ МІСЦІ: СЕЛФМЕНЕДЖМЕНТ ТА САМОРОЗВИТОК В HORECA & TOURISM” (ASSESSING PEOPLE IN THE WORKPLACE: SELF-MANAGEMENT & DEVELOPMENT IN HORECA & TOURISM). Вебінар організовано в рамках дня народження Одеського національного технологічного університету.
Зустріч почалася з вітання: д-р Катерина Федосова від імені Одеського національного технологічного університету та д-р Елізабет Інесон від імені La Fondation pour la Formation Hôtelière.
lizabeth M. Ineson BEd(Hons) MSc PhD CertEd(Dist) FIH FITT є запрошеним науковим співробітником Manchester Metropolitan University, а з 1997 року запрошеним професором в Угорщині, Швейцарії та на Тайвані; вона є членом IoH та ITT. У 1999 році Ліз отримала нагороду президента EuroCHRIE, і з 2012 по 2017 рік вона працювала в раді EuroCHRIE, останнім часом як керівник наукового відділу. Ліз завжди зосереджувалася на експериментальному/активному навчанні для розробки навчальних курсів, разом із прикладними дослідженнями та консультуванням і особистими зв’язками з HORECA та індустрією туризму. З 2001 року Ліз проводить семінари у сфері бізнес менеджменту / освіти в Центральній та Східній Європі для благодійного фонду La fondation pour la formation Hôtelière. Це навчальні семінари для викладачів та представників індустрії гостинності проводяться в 20 країнах Європи. В 2023 році Ліз отримала нагороду EuroCHRIE «Bridging the Gap» Award 2023 на знак «значного внеску, пов’язаного з подоланням розриву між наукою та бізнесом». Цією нагородою вшановують професіонала, який працював над тісною співпрацею між академічними та промисловими колами щодо навчання, досліджень і розробок у галузі гостинності та туристичної освіти».
На вебінарі були розглянуті актуальні та цікаві теми:
- Організаційна поведінка, управлінські компетенції та інтелект; Емоційний інтелект на робочому місці
- Бізнес-кейс емоційного інтелекту на робочому місці
- Практичний інтелект як внесок у успіх на робочому місці
- Оцінка практичного інтелекту на робочому місці
Валентина Непочатенко
к.е.н., доцент кафедри туризму та готельно-ресторанної справи