Меню

Участь в онлайн-семінарі "Сучасні технології та тренди в кулінарному мистецтві"

    Викладачі кафедри туризму та готельно-ресторанної справи й здобувачі вищої освіти спеціальностей 241 Готельно-ресторанна справа та кейтеринг, 242 Туризм та рекреація взяли участь в онлайн-семінарі «Сучасні технології та тренди в кулінарному мистецтві», який відбувся 18 березня 2025 року.

 

   

     Семінар проводився онлайн на платформі Zoom під егідою кафедри готельно-ресторанного бізнесу Одеського національного технологічного університету за підтримки La Fondation pour la Formation Hôtelière. Мова семінару – англійська.

        

   

      Лектором заходу був Предраг Тошич, магістр кулінарії, професор практичних кулінарних класів у Школі готельного та туристичного бізнесу міста Баня Лука, Боснія та Герцеговина. Лектор має понад 15 років досвіду роботи у галузі гостинності та є автором численних кулінарних книг. Співлектором була Катерина Федосова, к.т.н., доцент кафедри готельно-ресторанного бізнесу ОНТУ.

        

   

      Серед планових питань, які виносилися на розгляд, були питання, які стосуються розвитку готельно-ресторанної індустрії, сфери туризму і рекреації.

      Онлайн-семінар, проведений Предрагом Тошичем, був насичений цікавим теоретичним матеріалом, який підтверджувався практичним досвідом лектора у сфері індустрії гостинності. Варто зазначити, що захід було проведено на високому професіональному рівні.

       По закінченні семінару його учасники отримали сертифікати, які підтверджують участь у заході.

Раїса Кожухівська,

к.е.н., доцент кафедри туризму та готельно-ресторанної справи УНУ