Меню

Вебінар: MARKETING AND EVENT MANAGEMENT IN RESTAURANT BUSINESS

         28 вересня, викладачі кафедри туризму та готельно-ресторанної справи, а також здобувачі вищої освіти спеціальностей 241 «Готельно-ресторанна справа» та 242 «Туризм» долучилися до вебінару професора Міхаели Лазовіч (Academy of Applied Studies Belgrade) на тему «MARKETING AND EVENT MANAGEMENT IN RESTAURANT BUSINESS».

      Цей вебінар був призначений для менеджерів і працівників індустрії гостинності, а також викладачів та студентів цієї сфери. Захід фінансувався та проходив за підтримкою La Fondation Pour La Formation Hôtelière і кафедри готельно-ресторанного бізнесу Одеського національного технологічного університету. Вебінар пройшов у гібридному форматі та зібрав близько 100 учасників з 15-ти міст України і 25-ти навчальних закладів. 80% – викладачі і працівники індустрії гостинності.

Програма заходу передбачала вступне слово доктора Елізабет Інесон від імені La Fondation pour la Formation Hôtelière та доцента кафедри готельно-ресторанного бізнесу ОНТУ, к.т.н., Федосової К.С. і надзвичайно цікавий та навчальний вебінар на тему: «Marketing and event management in restaurant business» лектора д-р Міхаела Лазович.

      На першій частині вебінару розкривалася тема маркетингу та івент менеджменту в ресторанному бізнесу. Друга частина передбачала воркшоп маркетинг та івент менеджмент в ресторанному бізнесі. 

      Вебінар проходив англійською мовою. По завершенню всі учасники отримали сертифікати. 

      Кафедра туризму та готельно-ресторанної справи Уманського національного університету садівництва висловлює велику подяку лектору та організаторам семінару за навчання та співпрацю.

 

Діана НАГЕРНЮК,

доцент кафедри туризму та готельно-ресторанної справи