Меню

ВІДКРИТА ОН-ЛАЙН ЛЕКЦІЯ

        Сьогодення можна назвати ерою трансферу інформації та знань. Вже стало традицією для кафедри туризму та готельно-ресторанної справи Уманського НУС обмінюватися досвідом та спілкуватися в он-лайн режимі з викладачами та студентами закладів вищої освіти.

        13 жовтня відбувалася відкрита лекція лектора – доцента кафедри технології та організації готельно-ресторанного бізнесу Чернівецького торговельно-економічного інституту КНТЕУ Тетяни Незвещук-Когут на тему «Особливості організації та проведення фестивалів кулінарної майстерності на прикладі проведення у ЧТЕІ КНТЕУ Фестивалю-ярмарку «Свято гарбуза».

             

 

         До лекції долучилися завідувач кафедри, професор Людмила Транченко, професор Наталія Петренко, доцент Діана Нагернюк та здобувачі освітньо-професійних програм «Туризм» та «Готельно-ресторанна справа».

        Лектор поділилась з особливостями започаткування фестивалів. Відмітила, що таке дійство входить до комплексної програми розвитку туризму Чернівецької області та популяризації міста Чернівці як туристичного об’єкта, представлення буковинських кулінарних традицій і культури благодійності.

    Лекція була цікава та змістовна із залученням студентів до обговорення.

  

Наталія ПЕТРЕНКО,

професор кафедри туризму та готельно-ресторанної справи