Меню

Винний туризм, як перспективний різновид туристичних подорожей

Одним із перспективних напрямів розвитку ринку туристичних послуг є винний туризм – спеціалізований вид туризму, пов'язаний з ознайомленням з історією, технологією та культурою споживання алкогольних напоїв, дегустацією та відвідування спеціальних закладів та заходів, як дегустаційні зали, вині підвали, виставки та фестивалі.

Тому 17 березня 2017 року викладачі кафедри туризму та готельно-ресторанної справи разом зі студентами 2 курсу навчання напряму підготовки «Туризм» в рамках дисципліни «Організація туристичних подорожей» мали чудову нагоду відвідати дегустаційну залу Уманського національного університету садівництва.

Даний захід не лише поглибив знання студентів про винний світ, але й дав можливість більше дізнатися про історію навчального закладу, де вони навчаються.

Доктор сільськогосподарських наук, професор Токар Анастасія Юхимівна провела майстер-клас з дегустації вин, розповіла історію виникнення вин та з радістю відповіла на всі запитання, що задали студенти.