Меню

Виробнича практика - головний елемент підготовки фахівців

Практика студентів є невід’ємною складовою освітньо-професійної підготовки фахівців. Вона спрямована на закріплення теоретичних знань, отриманих студентами за час навчання, набуття і удосконалення практичних навичок і умінь за своєю спеціальністю.

Метою практики є формування та розвиток  у студентів професійного вміння  приймати самостійні рішення в умовах конкретного виробництва, формування навичок практичної роботи за обраною спеціальністю. Виробнича практика є значним кроком у знайомстві студента з його обраною професією.

Виробнича практика студентів спеціальності проходила з 23 січня  по 10 лютого 2017 року,  на підприємствах – базах практики, які забезпечили виконання програми практики для відповідного освітньо–кваліфікаційного рівня.

Захист звітів з практики проводився у  присутності комісії у складі викладачів кафедри туризму та готельно-ресторанної справи, де студенти представили доповіді з проведеної роботи. Доповіді студентів були змістовними та цікавими. По закінченню практики відбулася дискусія, щодо визначення найкращого туристичного закладу м. Умані. Членами комісії була надана оцінка кожному студенту, зроблені висновки та зауваження,  внесені пропозиції щодо подальшого проходження студентами переддипломної практики.