Заняття на виробництві – наші нові можливості
Заняття на виробництві передбачають створення умов для наближення змісту навчальних дисциплін до реального життя, розширюють світогляд студентів, формують в них професійну спрямованість, конкурентоспроможність, мобільність, творчу активність в умовах ринкової економіки.
Студенти 21 мб-гр групи разом із викладачем кафедри туризму та готельно-ресторанної справи в рамках вивчення дисципліни «Організація обслуговування в закладах готельно-ресторанного господарства» відвідали кафе «Серж». В ході заняття студенти мали змогу поспілкуватися з керівництвом закладу та персоналом, де їх ознайомили із технологічним процесом приготування страв, продемонстрували забезпеченість устаткування в закладі. Студенти з великою цікавістю слухали спеціалістів, ознайомлювалися із роботою ресторану, відточили теорію на практиці по обслуговуванню відвідувачів у залі та за барною стійкою. В процесі діалогу студенти кафедри туризму та готельно-ресторанної справи задавали багато питань та проявили не аби яку зацікавленість до майбутньої професії.
Саме такі заняття в реаліях виробничого середовища формують професійні компетентності майбутніх фахівців ресторанної справи, допомагають опанувати тонкощі своєї спеціальності та впевнитися в правильності обраного шляху.
Терещук Наталія,
старший викладач кафедри туризму та готельно-ресторанної справи