Меню

Засідання студентського науково-практичного гуртка

Чергове засідання науково-практичного студентського гуртка «Туристична та готельно-ресторанна  індустрія України: етапи становлення, функціонування та шляхи розвитку», яке відбулося на кафедрі туризму та готельно-ресторанної справи 26 жовтня,  було присвячено Міжнародному Дню кухаря та кулінара, що відзначався 20 жовтня, а також Міжнародному Дню анімації ( 28 жовтня ). Кропітка, душевна робота кулінарів та аніматорів затребувана в усьому світі і асоціюється з готельно-ресторанним і туристичним бізнесом.

Студенти спеціальностей «Туризм» та «»Готельно-ресторанна справа» на високому рівні представили свої науково-дослідні роботи, в яких проаналізували проблемні питання функціонування і розвитку готельно-ресторанної та туристичної сфери України та світу.