Меню

Наукові та методичні публікації

Останні новини

ПРАКТИЧНА ПІДГОТОВКА ЗДОБУВАЧІВ  СПЕЦІАЛЬНОСТІ J2 (241) «ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННА СПРАВА ТА КЕЙТЕРИНГ» ТА J3 (242) «ТУРИЗМ ТА РЕКРЕАЦІЯ» ЯК ВАЖЛИВА СКЛАДОВА ОСВІТНЬОГО ПРОЦЕСУЧитати повністю

ПРАКТИЧНА ПІДГОТОВКА ЗДОБУВАЧІВ СПЕЦІАЛЬНОСТІ J2 (241) «ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННА СПРАВА ТА КЕЙТЕРИНГ» ТА J3 (242) «ТУРИЗМ ТА РЕКРЕАЦІЯ» ЯК ВАЖЛИВА СКЛАДОВА ОСВІТНЬОГО ПРОЦЕСУ

Здобувачі 2 курсу кафедри туризму та готельно-ресторанної справи Уманського національного університету , ОР «магістр» спеціальності J 2 (241) «Готельно-ресторанна справа та кейтеринг» та J 3 (242) «Туризм та рекреація» проходили виробничу практику в туристичних агентствах, готельно-ресторанних комплексах Вінницької, Київської та Черкаської областей України

Читати повністю

Круглий стіл «Гастрономічна подорож Україною»Читати повністю

Круглий стіл «Гастрономічна подорож Україною»

У рамках відзначення «Тижня туризму – 2025» на кафедрі туризму та готельно-ресторанної справи відбувся круглий стіл на тему: «Гастрономічна подорож Україною». Захід мав на меті не лише популяризацію національної кухні як складової культурної спадщини українського народу, але й формування у студентів фахових компетентностей, пов’язаних із вивченням гастрономічного туризму та його ролі в сучасному туристичному ринку.

Читати повністю

 Туристичний похід у ліс "Forest fest"Читати повністю

Туристичний похід у ліс "Forest fest"

24 вересня студенти кафедри туризму та готельно-ресторанної справи взяли участь у одноденному, захоплюючому туристичному поході, що відбувся в Білогрудівському лісі. Захід став чудовою можливістю для молоді підвищити фізичну форму, розвинути командний дух та насолодитися неповторною красою природи.

Читати повністю

Вебінар «Туристичний похід у ліс: ТОП-10 необхідних речей для походу, заходи безпеки»Читати повністю

Вебінар «Туристичний похід у ліс: ТОП-10 необхідних речей для походу, заходи безпеки»

23 вересня 2025 р. відбувся вебінар «Туристичний похід у ліс: ТОП-10 необхідних речей для походу, заходи безпеки», організатором якого виступила кафедра туризму та готельно-ресторанної справи Уманського національного університету. У вебінарі взяли участь науково-педагогічні працівники та здобувачі вищої освіти, які навчаються за спеціальностями «Туризм та рекреація» і «Готельно-ресторанна справа та кейтеринг» УНУ та інших ЗВО.

Читати повністю

Всі новини