Меню

Нагернюк Діана Валентинівна

Нагернюк Діана Валентинівна Науковий ступінь: Кандидат економічних наук
Вчене звання: Доцент
Посада: Доцент кафедри туризму та готельно-ресторанної справи
Контактний телефон: +38050-269-85-95
Email: diana.nagernyuk@gmail.com

 

Освіта: 

- Уманський державний аграрний університет, 2007р. -  магістр з менеджменту організацій (диплом ЕР № 32656717 від 20 червня 2007р.)

- Уманський національний університет садівництва, 2021 р. – магістр з готельно-ресторанної справи (М21 №069577 від 31 грудня 2021р.)

Науковий ступінь: кандидат економічних наук спеціальністю 08.00.04 – «економіка та управління підприємствами» (за видами економічної діяльності), диплом доктора філософії ДК № 028071 від 28 квітня  2015 р. 

Вчене звання: доцент кафедри туризму та готельно-ресторанної справи, атестат доцента АД №003890 від 16 грудня 2019 р.

 Підвищення кваліфікації:

програма міжнародної мобільності ERASMUS+ «Викладацьке завдання в рамках проекту KA107/2020». Академія імені Якуба з Парадижа в Гожуві Велкопольському (Республіка Польща) (сертифікат PL GORZOW01 від 12.05.2023 р.)

- міжнародне стажування; курс «Диверсифікація сільського туризму через збалансованість та креативність: поширення європейського досвіду в Україні» в рамках проєкту № 620720-EPP-1-2020-1-UA-EPPJMO-MODULE Diversification of rural tourism through sustainability and creativity: disseminating European experience in Ukraine (DIRUT) за підтримки Програми Erasmus+ (сертифікат № 02125243-3866/2023 від 17.06.2023 р.)

- Wyzsze Seminarium Duchowne Stowarzyszenia Apostolstwa Katolickiego (Польща). Наукове стажування. Академічна доброчесність. Сертифікат KW-240622/070 від 24.06.2022 р. (180 годин, 6 ЄКТС).

- Національний університет біоресурсів і природокористування України, ННІ неперервної освіти і туризму, «Науково-педагогічні працівники з інноваційної спрямованості педагогічної діяльності». Свідоцтво про підвищення кваліфікації СС 00493706|/014721-21 від 08.10.2021 р.

Підвищення кваліфікації в Reikartz Hotel Group. Тема: «LEVEL UP разом з Reikartz». Reikartz Hotel School (сертифікат від 31.10.2021 р.).

- Національний університет біоресурсів і природокористування України, ННІ неперервної освіти і туризму, «Інноваційна спрямованість педагогічної діяльності». Свідоцтво про підвищення кваліфікації СС 00493706/011454-20 28.02.2020 р.

Участь у професійних та/або громадських об’єднаннях: 

Громадська спілка «Асоціація індустрії гостинності України» 

Громадська організація «Educators and scholars international foundation»

Тема наукової роботи: Формування конкурентоспроможності підприємств індустрії гостинності 

Сфера наукових інтересів: конкурентоспроможність готельно-ресторанної індустрії, сільський зелений туризм,  розвиток сільських територій.

Викладає навчальні дисципліни: "Організація екскурсійної діяльності", "Маркетинг готельного і ресторанного господарства", "Етнічні особливості гостинності", "Оздоровче харчування", "Основи нутріціології".

Самоаналіз НПП перший (бакалаврський) рівень вищої освіти 241 "Готельно-ресторанна справа"

Самоаналіз НПП перший (бакалаврський) рівень вищої освіти 242 "Туризм"

Scopus Author ID57209331300

ORCID: 0000-0002-4934-0677

Google Scholarlink