Меню

Наукові та методичні публікації

Останні новини

Щиро вітаємо вас з Всесвітнім днем туризму та Днем туризму в Україні!Читати повністю

Щиро вітаємо вас з Всесвітнім днем туризму та Днем туризму в Україні!

Шановні колеги, студенти, партнери та друзі! Щиро вітаємо вас з Всесвітнім днем туризму та Днем туризму в Україні!

Читати повністю

Знайомство з третім із Семи чудес України – Національним дендрологічним парком «Софіївка»Читати повністю

Знайомство з третім із Семи чудес України – Національним дендрологічним парком «Софіївка»

Про «Софіївку» існує багато гарних відгуків, але реальність перевершила всі наші очікування. Ми, студенти 11-тм та 11-гр груп, які навчаються за спеціальностями «Туризм та рекреація» і «Готельно-ресторанна справа та кейтеринг», спільно з нашим куратором груп Кожухівською Р.Б., відвідали парк після насиченого парами навчального дня.

Читати повністю

ПРАКТИЧНА ПІДГОТОВКА ЗДОБУВАЧІВ  СПЕЦІАЛЬНОСТІ J2 (241) «ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННА СПРАВА ТА КЕЙТЕРИНГ» ТА J3 (242) «ТУРИЗМ ТА РЕКРЕАЦІЯ» ЯК ВАЖЛИВА СКЛАДОВА ОСВІТНЬОГО ПРОЦЕСУЧитати повністю

ПРАКТИЧНА ПІДГОТОВКА ЗДОБУВАЧІВ СПЕЦІАЛЬНОСТІ J2 (241) «ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННА СПРАВА ТА КЕЙТЕРИНГ» ТА J3 (242) «ТУРИЗМ ТА РЕКРЕАЦІЯ» ЯК ВАЖЛИВА СКЛАДОВА ОСВІТНЬОГО ПРОЦЕСУ

Здобувачі 2 курсу кафедри туризму та готельно-ресторанної справи Уманського національного університету , ОР «магістр» спеціальності J 2 (241) «Готельно-ресторанна справа та кейтеринг» та J 3 (242) «Туризм та рекреація» проходили виробничу практику в туристичних агентствах, готельно-ресторанних комплексах Вінницької, Київської та Черкаської областей України

Читати повністю

Круглий стіл «Гастрономічна подорож Україною»Читати повністю

Круглий стіл «Гастрономічна подорож Україною»

У рамках відзначення «Тижня туризму – 2025» на кафедрі туризму та готельно-ресторанної справи відбувся круглий стіл на тему: «Гастрономічна подорож Україною». Захід мав на меті не лише популяризацію національної кухні як складової культурної спадщини українського народу, але й формування у студентів фахових компетентностей, пов’язаних із вивченням гастрономічного туризму та його ролі в сучасному туристичному ринку.

Читати повністю

Всі новини