Меню

Петренко Наталія Олександрівна

Петренко Наталія Олександрівна Науковий ступінь: доктор економічних наук
Вчене звання: професор
Посада: професор кафедри туризму та готельно-ресторанної справи
Контактний телефон: (067)684-14-90
Email: 504petrenko@gmail.com

 

Освіта: Уманська сільськогосподарська академія, спеціальність «Менеджмент організацій»,  кваліфікація – менеджер-економіст (диплом НХ №013217).

Науковий ступінь:

- кандидат економічних наук за спеціальністю 08.00.04 – економіка та управління підприємствами (диплом ДК №055142 від 14 травня 2009 р.)

- доктор економічних наук за спеціальністю 08.00.05 – розвиток продуктивних сил та регіональна економіка (диплом ДД № 007494 від 5 липня 2018 р.)

Вчене звання: 

- доцент кафедри менеджменту організацій (атестат 12ДЦ №025745 від 01 липня 2011 р.);

- професор кафедри публічного управління  та адміністрування (атестат АП №001464 від 16 грудня 2019 р.).

Підвищення кваліфікації:

- Білоцерківський національний аграрний університет. Курс: «Методологія викладання дисципліни «Управління проектами» (свідоцтво СПК 00493712/000410 від 04.06.2021 р.)

-Національний університет біоресурсів і природокористування. Курс: Інноваційні технології при викладанні дисциплін «Управління якістю продукції і послуг», «Управління якістю продукції і послуг в ГРГ», «Управління проектами» (свідоцтво СС 00493706/015337-21 від 05.11.2021 р.)

-Міжнародне науково-педагогічне стажування «Інноваційні освітні технології у підготовці фахівців з туризму та рекреації, менеджменту». Академія прикладних наук WSHIU, Познань, Польща (сертифікат № SN №0073/2024 від 31.01.2024 р.)

Участь у професійних та/або громадських об’єднаннях: Член української ресторанної асоціації (№ 241, 2021 р.)

Тема наукового дослідження: «Стратегічне управління  економічним розвитком індустрії гостинності»

Викладає навчальні дисципліни: «Управління якістю продукції і послуг»,  «Управління проектами», «Сервісологія», «Управління регіональним розвитком туризму», «Проектування об’єктів готельно-ресторанного господарства»

Самоаналіз НПП перший (бакалаврський) рівень вищої освіти 241 "Готельно-ресторанна справа"

Самоаналіз НПП перший (бакалаврський) рівень вищої освіти 242 "Туризм"

 Scopus Author ID 58570228600

ORCID:  https://orcid.org/0000-0002-2867-6059

Google Scholar: link