Вибіркові дисципліни
- Описи вибіркових дисциплін
- Робочі програми вибіркових дисциплін
Протягом 13-17 червня 2025 року науково-педагогічні працівники кафедри туризму та готельно-ресторанної справи і здобувачі вищої освіти спеціальностей «Туризм та рекреація» й «Готельно-ресторанна справа та кейтеринг» були слухачами Літньої школи «Політика ЄС щодо соціальної економіки: зайнятість, соціальні питання, інклюзивне підприємництво».
12 червня 2025 року на кафедрі туризму та готельно-ресторанної справи Уманського національного університету було проведено другий етап Всеукраїнського конкурсу проєктів здобувачів вищої освіти «Туристичні перлини України».
Викладачі кафедри туризму та готельно-ресторанної справи та здобувачі спеціальностей «Туризм та рекреація», «Готельно-ресторанна справа та кейтеринг» взяли участь у Третьому національному форумі «Хлібна індустрія – 2025», що проходив в Уманському національному університеті.
Здобувачі другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності «Готельно-ресторанна справа та кейтеринг» ОПП «Готельно-ресторанна справа» Тимур СОКОЛОВСЬКИЙ, Олександра ПРИТУЛЯК, Артур ШПРИХЕР, Олександр КУРМИШОВ успішно пройшли онлайн-курс на платформі Prometheus «Сучасне керівництво проектами – мистецтво порушення правил».