Меню

Молодшому бакалавру

Освітній рівень «молодший бакалавр»

Випускники спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа можуть обіймати посади:

  • Фахівця із гостинності (готелі, туристичні комплекси та ін.)
  • Фахівця із готельної справи
  • Фахівця із ресторанної справи 
  • Фахівця з готельного обслуговування
  • Адміністратора (господара) залу 
  • Ресепшіоніста 
  • Косьєржа готельного комплексу
  • Портьє
  • Чергового по поверху (готелю, кемпінгу, пансіонату)
  • Метрдотеля
  • Члена бригади ресторану

 

 

Відео

Останні новини

Набуття практичних навичок з приготування страв з кисломолочного сируЧитати повністю

Набуття практичних навичок з приготування страв з кисломолочного сиру

Здобувачами вищої освіти спеціальності «Готельно-ресторанна справа» за програмою навчання вивчили і відпрацювали на практиці тему «Страви з сиру». Вміння професійно та якісно готувати страви – запорука успіху майбутніх працівників та можливість стати конкурентоспроможними суб’єктами на ринку праці.

Читати повністю

День студента у стилі 90-х: драйв, ностальгія та справжній студентський дух!Читати повністю

День студента у стилі 90-х: драйв, ностальгія та справжній студентський дух!

Здобувачі першого курсу спеціальностей «Готельно-ресторанна справа та кейтеринг» і «Туризм та рекреація»організували яскравий культурно-просвітницький захід до Міжнародного дня студента, присвячений феномену молодіжної культури 1990-х років. Свято відбувалося під гаслом «Back to 90’s», об’єднуючи студентів різних курсів та створюючи простір для творчості, спілкування й ностальгійних емоцій.

Читати повністю

Паломницький туризм: студенти УНУ відвідали святе місце хасидівЧитати повністю

Паломницький туризм: студенти УНУ відвідали святе місце хасидів

Студенти спеціальностей «Готельно-ресторанна справа та кейтеринг» і «Туризм та рекреація» Уманського національного університету здійснили пізнавальну екскурсію до паломницького кварталу міста Умань, де мали змогу поринути в унікальну атмосферу духовності, традицій та міжкультурного спілкування. Одним із ключових моментів екскурсії стало відвідування могили цадика Нахмана з Брацлава, відомого єврейського мислителя, засновника брацлавського хасидизму та духовного наставника тисяч паломників з усього світу.

Читати повністю

Представники кафедри туризму та готельно-ресторанної справи долучилися до публічного обговорення оновлення бренду міста УманіЧитати повністю

Представники кафедри туризму та готельно-ресторанної справи долучилися до публічного обговорення оновлення бренду міста Умані

13 листопада 2025 року в приміщенні Уманської міської ради відбулася публічна зустріч, присвячена процесу створення та оновлення бренду міста Умані. У заході взяли активну участь викладачі та студенти кафедри туризму та готельно-ресторанної справи Уманського національного університету, які долучилися до обговорення концепції нового візуального образу міста та можливостей його розвитку в контексті туристичної привабливості.

Читати повністю

Всі новини