Меню
Остання редакція: 07 липня 2021

Молодшому бакалавру

Випускник освітнього рівня "Молодший бакалавр" спеціальності "Туризм" може обіймати посади:

- менеджер туристичних агентств та бюро подорожей;
- помічник менеджера з внутрішнього туризму, з міжнародного туризму;
- агент з організації туризму, дозвілля;
- організатор та консультант подорожей (екскурсій);
- адміністратор туристичного комплексу;
- керуючий пансіонатом
.

Випускник освітнього рівня "Молодший бакалавр" спеціальності "Готельно-ресторанна справа" одержують знання з організації та технології  обслуговування в готелях та ресторанах, барної справи, організації транспортних подорожей, трудового права,інформаційних систем в готельному господарстві, основ  екскурсознавства, географії туризму, англійської та французької мов, організації обслуговування в закладах ресторанного господарства,основ менеджменту, основ маркетингу, соціології, основ бухгалтерського обліку, кухні народів світу,  інформатики та комп'ютерної техніки тощо.

 

Відео

Останні новини

Нові професійні досягнення кафедри туризму та готельно-ресторанної справиЧитати повністю

Нові професійні досягнення кафедри туризму та готельно-ресторанної справи

Державна служба якості освіти України спільно з Навчально-методичним центром з питань якості освіти започатковує нову процедуру, яка передбачає напрацювання абсолютно нових підходів, візії та цілей, – акредитація освітньо-професійних програм закладів фахової передвищої освіти. З 5 липня по 9 липня 2021 р. був проведений другий навчальний семінар з підготовки експертів щодо оцінювання освітньо-професійних програм та освітньої діяльності закладів фахової передвищої освіти.

Читати повністю

Результати проходження навчальної практики «Організація анімаційної діяльності» спеціальності «Туризм»Читати повністю

Результати проходження навчальної практики «Організація анімаційної діяльності» спеціальності «Туризм»

Навчальна практика «Організація анімаційної діяльності» для студентів 3 курсу ОР «Бакалавр» спеціальності «Туризм» є невід’ємною складовою освітньо-професійної підготовки і важливим етапом освітнього процесу у закладі вищому освіти з метою формування у студентів активного ставлення до здобуття високого рівня наукових і професійних знань, умінь і навичок для майбутньої практичної діяльності в туристичній галузі. Практичне навчання для студента – найкраща можливість випробувати себе за обраною спеціальністю. Воно спрямоване на закріплення теоретичних знань, отриманих студентами під час навчання, набуття і удосконалення практичних навичок і умінь.

Читати повністю

Навчальна практика студентів кафедри туризму та готельно-ресторанної справи Уманського НУСЧитати повністю

Навчальна практика студентів кафедри туризму та готельно-ресторанної справи Уманського НУС

У рамках навчальних практик «Вступ до фаху» та «Інформаційні технології у сфері обслуговування» студенти першого та другого курсів спеціальностей 241 «Готельно-ресторанна справа» та 242 «Туризм» Уманського НУС відвідали краєзнавчий музей.

Читати повністю

Всі новини