Меню

Правила приойму на скорочений термін навчання

На навчання для здобуття ступеня бакалавра вищі навчальні заклади приймають на другий (третій) курс (з нормативним терміном навчання) або на перший курс (зі скороченим терміном навчання) на вакантні місця осіб, які здобули освітньо-кваліфікаційний рівень молодшого спеціаліста. Прийом на основі освітньо-кваліфікаційного рівня молодшого спеціаліста для здобуття ступеня бакалавра здійснюється за результатами фахових вступних випробувань.

Особа може вступити до вищого навчального закладу для здобуття ступеня бакалавра на основі освітньо-кваліфікаційного рівня молодшого спеціаліста, здобутого за іншою спеціальністю, за умови успішного проходження додаткових вступних випробувань з урахуванням середнього бала диплома молодшого спеціаліста. Вищий навчальний заклад у правилах прийому може встановлювати додаткові вимоги для такої категорії осіб у частини термінів навчання та виконання додаткового навчального плану впродовж першого року навчання. Фінансування навчання таких осіб за державні кошти не здійснюється.

Терміни прийому документів з 11-20 липня денна і заочна форма.

21-27-вступні випробування.

Необхідні документи:

- документ державного зразка про раніше здобутий освітній (освітньо-кваліфікаційний) рівень, на основі якого здійснюється вступ, і додаток до нього, за особистим вибором оригінали або копії;

- копію документа, що посвідчує особу та громадянство + ІПН;

- чотири кольорових фотокарток розміром 3 х 4 см.

Останні новини

Міжнародний семінар «NICHE TOURISM by Dr Elizabeth M. Ineson»

  4 та 6 листопада 2024 року викладачі та здобувачі вищої освіти кафедри туризму та готельно-ресторанної справи Уманського національного університету садівництва взяли участь у міжнародному ONLINE-семінарі «NICHE TOURISM by Dr Elizabeth M. Ineson».

Читати повністю

КАФЕДРА ТУРИЗМУ ТА ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОЇ СПРАВИ ДОЛУЧИЛАСЯ ДО МІЖНАРОДНОЇ ЛЕКЦІЇ

 В рамках роботи освітньо-виробничого наукового кластеру «Освіта, наука та практика для майбутнього» викладачі та здобувачі кафедри туризм та готельно-ресторанна справа факультету менеджменту Уманського НУС прослухали гостьову лекцію від польських колег Варшавського університету природничих наук (Warsaw University of Life Sciences) Едити Скаржинської на тему «Вплив інтелектуального капіталу на соціально-економічний розвиток». Результати дослідження, які представила спікер, сприяли розвитку не тільки професійних знань, а й розширенню особистої освітньо-наукової траєкторії як здобувачів вищої освіти, так і науково-педагогічних працівників.

Читати повністю

Участь у міжнародному онлайн-семінарі зі стратегічного планування в готельно-ресторанній справі та туризмі

27 та 29 листопада 2024 року викладачі кафедри туризму та готельно-ресторанної справи Уманського національного університету садівництва взяли участь у міжнародному семінарі «Strategy – strategic planning in hospitality and tourism». Захід проходив онлайн, а його організаторами були кафедра готельно-ресторанного бізнесу Одеського національного технологічного університету та міжнародна організація La Fondation pour la Formation Hôtelière. Спікером виступив Адріан Барсбі (Велика Британія) – експерт у сфері готельно-ресторанного бізнесу, стратегічного планування та маркетингу з багаторічним досвідом роботи у Великобританії та Європі.

Читати повністю

Міжнародний семінар «Методи дослідження та написання наукових публікацій у сфері готельного та туристичного бізнесу»

З цією метою 15 листопада 2024 р. здобувачі вищої освіти зі спеціальностей 242 «Туризм і рекреація», 241 «Готельно-ресторанна справа» та науково-педагогічні працівники кафедри туризму та готельно-ресторанної справи Уманського національного університету садівництва взяли участь у міжнародному семінарі «Методи дослідження та написання наукових публікацій у сфері готельного та туристичного бізнесу» на англійській мові, який став цінним ресурсом для здобувачів та викладачів, зацікавлених у поглибленні знань у наукових дослідженнях та публікаціях.

Читати повністю

Всі новини