Меню

Правила приойму на скорочений термін навчання

На навчання для здобуття ступеня бакалавра вищі навчальні заклади приймають на другий (третій) курс (з нормативним терміном навчання) або на перший курс (зі скороченим терміном навчання) на вакантні місця осіб, які здобули освітньо-кваліфікаційний рівень молодшого спеціаліста. Прийом на основі освітньо-кваліфікаційного рівня молодшого спеціаліста для здобуття ступеня бакалавра здійснюється за результатами фахових вступних випробувань.

Особа може вступити до вищого навчального закладу для здобуття ступеня бакалавра на основі освітньо-кваліфікаційного рівня молодшого спеціаліста, здобутого за іншою спеціальністю, за умови успішного проходження додаткових вступних випробувань з урахуванням середнього бала диплома молодшого спеціаліста. Вищий навчальний заклад у правилах прийому може встановлювати додаткові вимоги для такої категорії осіб у частини термінів навчання та виконання додаткового навчального плану впродовж першого року навчання. Фінансування навчання таких осіб за державні кошти не здійснюється.

Терміни прийому документів з 11-20 липня денна і заочна форма.

21-27-вступні випробування.

Необхідні документи:

- документ державного зразка про раніше здобутий освітній (освітньо-кваліфікаційний) рівень, на основі якого здійснюється вступ, і додаток до нього, за особистим вибором оригінали або копії;

- копію документа, що посвідчує особу та громадянство + ІПН;

- чотири кольорових фотокарток розміром 3 х 4 см.

Останні новини

Теорія зустрічає практику: студенти відвідали ресторан італо-американської кухні «Софія» та долучилися до практичного майстер-класу з приготування піциЧитати повністю

Теорія зустрічає практику: студенти відвідали ресторан італо-американської кухні «Софія» та долучилися до практичного майстер-класу з приготування піци

Здобувачі вищої освіти спеціальностей «Туризм та рекреація» та «Готельно-ресторанна справа та кейтеринг»Уманського національного університету відвідали ресторан італо-американської кухні «Софія» з метою ознайомлення з особливостями організації роботи сучасного закладу ресторанного господарства.

Читати повністю

До Дня пам’яті жертв ГолодоморівЧитати повністю

До Дня пам’яті жертв Голодоморів

20 листопада 2025 року Рада студентського самоврядування УНУ провела вечір пам’яті «Життя, що могли бути». Захід було присвячено Дню пам’яті жертв Голодоморів. Здобувачі вищої освіти, які навчаються за спеціальностями J2 «Готельно-ресторанна справа та кейтеринг» і J3 «Туризм та рекреація», з повагою до минуло свого народу, розумінням його важливості у формуванні культурної й соціальної свідомості громадян та з метою розширення знань щодо історичної спадщини українського суспільства, відвідали даний захід.

Читати повністю

Підвищення кваліфікації науково-педагогічних працівників кафедри туризму та готельно-ресторанної справиЧитати повністю

Підвищення кваліфікації науково-педагогічних працівників кафедри туризму та готельно-ресторанної справи

Доктор економічних наук, професор кафедри туризму та готельно-ресторанної справи Уманського національного університету Людмила Транченко, пройшла 5 тижневий, онлайн тренінг за програмою «Динамічні креативні індустрії: Розкриття потенціалу економіки ЄС та виклики для України» (Vibrant Creative Industries: Unveiling the Potential of the EU Economy and the Challenges for Ukraine) ERASMUS+ JEAN MONNET MODULE № 101172651 – VCIEU-CU – ERASMUS-JMO-2024-HEI-TCH-RSCH.

Читати повністю

Набуття практичних навичок з приготування страв з кисломолочного сируЧитати повністю

Набуття практичних навичок з приготування страв з кисломолочного сиру

Здобувачами вищої освіти спеціальності «Готельно-ресторанна справа» за програмою навчання вивчили і відпрацювали на практиці тему «Страви з сиру». Вміння професійно та якісно готувати страви – запорука успіху майбутніх працівників та можливість стати конкурентоспроможними суб’єктами на ринку праці.

Читати повністю

Всі новини