Меню

Студенти УНУС на Міжнародному конкурсі студентських наукових робіт "Black Sea Science"

         Які б труднощі не стояли на даному етапі перед українцями, вони продовжують робити свою справу: працювати, навчатися, вдосконалюватись.

         Так з метою розширення міжнародних зв’язків, продовження набуття досвіду науково-дослідної діяльності, активізації наукової роботи студентів як найважливішого фактора формування фахівців студент ОПП «Готельно-ресторанна справа» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» 31 гр групи Олександр КУРМИШОВ взяв участь у Міжнародному конкурсі студентських наукових робіт "Black Sea Science", що проходив на базі Одеського національного технологічного університету у співробітництві з Русенським університетом «Ангел Канчев» (Болгарія), Університетом харчових технологій (Болгарія), Алматинським технологічним університетом (Казахстан), Технологічним інститутом Нінбо Чжецзянського університету (Китай), Технічним університетом Молдови (Молдова), Університетом прикладних наук і мистецтв (м. Мутенц, Швейцарія), Аріельским університетом (Ізраїль), Телавським університетом ім. Я. Гогебашвілі (Грузія), Познанським університетом природничих наук (Польща), Естонським університетом природничих наук (Естонія), Університетом імені Харпера Адамса (Великобританія), Катанійським університетом(Італія) та під егідою Black Sea Universities Network  (об’єднання 110 закладів вищої освіти 12 країн Чорноморського регіону) і та ISEKI-Food Association (Європейська Асоціація інтеграції харчових наук та інженерних знань у харчовій галузі.  

        На конкурс було подано до 400 робіт з українських та закордонних закладів, у тому числі з університетів таких країн як: Німеччина, Оман, Алжир, Литва, Індія, Сербія, Хорватія, Пакистан, Польща, Грузія, Казахстан, Болгарія, Молдова. То ж однією з умов конкурсу було написання та представлення наукової роботи на англійській мові, що стало ще одним позитивним моментом у набутті практичних навичок комунікації з іноземним науковим та студентським товариством.

       Висловлюємо вдячність організаторам Конкурсу за розширення «майданчиків», в тому числі і міжнародного рівня, де студенти мають  можливість представляти результати своїх наукових досліджень.  

 

Любов КОВАЛЕНКО, к.е.н., доцент кафедри туризму та готельно-ресторанної справи