Меню

Всеукраїнська науково-практична інтернет-конференція «Стратегічні перспективи туристичної та готельно-ресторанної індустрії в Україні: теорія, практика та інновації розвитку»

        Наприкінці жовтня 2021 року в онлайн-форматі відбулася Всеукраїнська науково-практична інтернет-конференція «Стратегічні перспективи туристичної та готельно-ресторанної індустрії в Україні: теорія, практика та інновації розвитку». Організатор події – кафедра туризму та готельно-ресторанної справи факультету менеджменту Уманського національного університету садівництва.

        Конференція організована з метою активізації співпраці суб’єктів регіонального туризму та обміну досвідом у сфері туристичної і готельно-ресторанної індустрії.

          

 

        У роботі конференції взяли участь представники бізнесу, члени Туристичної асоціації України та більше 200 науковців і студентів, що представляли майже 20-ть ЗВО України, зокрема: Національний університет «Львівська Політехніка», Національний університет «Запорізька політехніка», Львівський національний університет імені Івана Франка, Черкаський фаховий коледж харчових технологій та бізнесу, Черкаський фаховий коледж харчових технологій та бізнесу, Одеський національний університет імені І.І. Мечникова, Одеський національний морський університет, Одеська національна академія харчових технологій, Ужгородський національний університет, Національний авіаційний університет, Донецький державний університет управління, Чернівецький торговельно-економічний інститут КНТЕУ, Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича, Харківський національний економічний університет ім. Семена Кузнеця, Харківський національний університет міського господарства імені О. М. Бекетова.

        Під час заходу учасники дискусії говорили про перспективи розвитку туризму та готельно-ресторанного бізнесу в Україні, його особливості в постковідний період. Загалом обговорення велося за такими напрямками: історія, сучасний стан та перспективи розвитку туризму; сучасні тенденції та стратегії розвитку туристичного та готельно-ресторанного бізнесу в умовах глобалізації; інноваційні аспекти розвитку туристичного та готельно-ресторанного бізнесу; регіональні проблеми розвитку туристичного та готельно-ресторанного бізнесу; сучасні інформаційні й комунікативні технології в туризмі та готельно-ресторанній справі; філософські, соціальні та культурологічні аспекти туризму; інноваційні підходи менеджменту та маркетингу в туристичному і готельно-ресторанному бізнесі; фінансово-економічні та організаційно-правові механізми функціонування туристичного та готельно-ресторанного бізнесу.

       На завершення Всеукраїнської студентської наукової конференції учасники провели теоретичні узагальнення результатів  наукових досліджень і відзначили високу актуальність та практичну значущість тематики доповідей та суттєве зростання якості представлених досліджень.

      Кафедра туризму та готельно-ресторанної справи висловлює подяку усім учасникам конференції за активні наукові дискусії. В майбутньому сподіваємося на плідну співпрацю.

 

Людмила Малюга к.е.н.,

доцент кафедри туризму  та готельно-ресторанної справи