КОНКУРС НОВАТОРСЬКИХ ІДЕЙ «ФІРМОВИЙ СТИЛЬ»

З метою виявлення у студентів підприємницьких ініціатив, уміння нестандартно мислити кафедрою туризму та готельно-ресторанного справи Уманського національного університету садівництва до Дня науки оголошується студентський Конкурс новаторських ідей «Фірмовий стиль» серед студентів ВУЗів.
Тематика Конкурсу – Індустрія гостинності: «Створення еко-садиби», «Створення закладу громадського харчування», «Створення закладу розміщення» і т.д., що будуть містити креативні ідеї з організації харчування, розміщення, дозвілля, надання туристичних послуг.
Учасниками конкурсу є студенти денної та заочної форми навчання будь-якої спеціальності (можна формувати команди до 3 чоловік).
Участь у конкурсі безкоштовна.
Конкурс проводиться у відкритій формі в три етапи:
Перший етап – інформаційно-організаційний і триватиме з 27 квітня по 3 травня 2017 р.:
- інформування студентів про конкурс та умови участі;
Другий етап – розробка та оформлення проектних ідей, проводиться з 27 квітня по 22 травня:
- учасники конкурсу представляють Організатору відповідно оформлені проектні ідеї. Прийом проектів здійснюється в електронному вигляді на сайті Конкурсу з поміткою «Фірмовий стиль».
- після закінчення вказаних термінів роботи не приймаються.
Третій етап – відбір найкращих проектів, проводиться з 22 травня по 25 травня.
Четвертий етап - презентація найкращих проектів, обговорення і аналіз конкретних проектних ідей студентів, нагородження переможців – 26 травня.
При оцінці проектів перевага надаватиметься тим, що відповідають наступним критеріям:
- повнота, достатність даних, ступінь деталізації, логіка викладу та обґрунтування досягнення поставлених цілей;
- новизна і оригінальність ідеї проекту, наочність (рисунки, розрахункові таблиці, графіки, діаграми), презентація (виконана за допомогою Microsoft Office PowerPoint);
- суспільна значущість проекту.
Всі учасники конкурсу отримають сертифікат учасника.
Проекти та заявка (додається) на участь у Конкурсі подаються на
кафедру туризму та готельно-ресторанної справи УНУС корпус №4, ауд. 249
(Коваленко Любов Григорівна, Непочатенко Валентина Олександрівна)
електронна адреса: unuh.tourism@gmail.com