Меню

Новини

05.11.2025
Пізнавальна екскурсія студентів Уманського національного університету: знайомство з найбільшою їдальнею ЄвропиЧитати повністю

Пізнавальна екскурсія студентів Уманського національного університету: знайомство з найбільшою їдальнею Європи

Життя студентів Уманського національного університету спеціальностей «Готельно-ресторанна справа та кейтеринг» і «Туризм та рекреація» завжди насичене цікавими подіями, практичними заняттями та новими відкриттями. Майбутні фахівці не лише здобувають теоретичні знання, а й мають чудову нагоду побачити, як ці знання застосовуються на практиці.        Нещодавно студенти здійснили пізнавальну екскурсію на виробництво до найбільшої їдальні Європи, що розташована в місті Умань, у хасидському кварталі. Заклад займає площу три гектари та здатен одночасно обслуговувати 12 тисяч хасидів, які щороку приїжджають до Умані. Масштаби, організація роботи та рівень технологічного забезпечення вражають навіть досвідчених фахівців, а для студентів це стало справжнім відкриттям у сфері сучасного харчового виробництва.

Читати повністю

01.11.2025
Хелловін по-українськи: студенти УНУ занурилися в містичну атмосферу свята Велесової ночі та Осінніх ДідівЧитати повністю

Хелловін по-українськи: студенти УНУ занурилися в містичну атмосферу свята Велесової ночі та Осінніх Дідів

Навчання в Уманському національному університеті за спеціальностями «Готельно-ресторанна справа та кейтеринг» і «Туризм та рекреація» — це не лише лекції, конспекти та заліки. Це, передусім, креатив, творчість, індивідуальний підхід до студентів і безліч незабутніх заходів, які роблять студентське життя яскравим та насиченим. Так, нещодавно студенти даних спеціальностей долучилися до неймовірно пізнавального та захопливого дійства — «Хелловін по-українськи, Велесова ніч, Діди: як святкували наші предки».

Читати повністю

31.10.2025
ВСЕУКРАЇНСЬКА НАУКОВО-ПРАКТИЧНА ІНТЕРНЕТ-КОНФЕРЕНЦІЯ «Стратегічні перспективи туристичної та готельно-ресторанної індустрії в Україні: теорія, практика та інновації розвитку»Читати повністю

ВСЕУКРАЇНСЬКА НАУКОВО-ПРАКТИЧНА ІНТЕРНЕТ-КОНФЕРЕНЦІЯ «Стратегічні перспективи туристичної та готельно-ресторанної індустрії в Україні: теорія, практика та інновації розвитку»

30 жовтня 2025 року кафедрою туризму та готельно-ресторанної справи Уманського національного університет в онлайн-форматі проведено X Всеукраїнську науково-практичну конференцію «Стратегічні перспективи туристичної та готельно-ресторанної індустрії в Україні: теорія, практика та інновації розвитку».

Читати повністю

28.10.2025
МОВА, ЩО ОБ’ЄДНУЄ СЕРЦЯ Читати повністю

МОВА, ЩО ОБ’ЄДНУЄ СЕРЦЯ

Цьогоріч 27 жовтня в українців був Днем національної єдності через призму думок навколо радіодиктанту, що транслювався в кожен найвіддаленіший куточок країни та за її межі. Цей день став не просто перевіркою знань з орфографії чи пунктуації - він перетворився на справжній акт духовної солідарності, де кожне слово звучало, як символ належності до великої родини, ім’я якій - Україна. Належність до цієї родини засвідчили студенти та викладачі кафедри туризму та готельно-ресторанної справи УНУ, взявши участь у великому флешмобі на підтримку української мови і єдності.

Читати повністю

24.10.2025
Проведення секційного засідання у рамках ХV Всеукраїнської науково-практичної конференції «Менеджмент ХХІ століття: проблеми і перспективи»Читати повністю

Проведення секційного засідання у рамках ХV Всеукраїнської науково-практичної конференції «Менеджмент ХХІ століття: проблеми і перспективи»

У рамках проведення ХV Всеукраїнської науково-практичної конференції «Менеджмент ХХІ століття: проблеми і перспективи» 23 жовтня 2025 року на базі кафедри туризму та готельно-ресторанної справи УНУ відбулося секційне засідання «Актуальні проблеми, тенденції та перспективи розвитку готельно-ресторанного та туристичного бізнесу». Учасниками засідання були науково-педагогічні працівники кафедри та здобувачі вищої освіти, які навчаються за спеціальностями J2 Готельно-ресторанна справа та кейтеринг і J3 Туризм та рекреація.

Читати повністю

19.10.2025
Участь кафедри туризму та готельно-ресторанної справи у VIII Міжнародному фестивалі ресторанних технологій «BestCookFest–2025»Читати повністю

Участь кафедри туризму та готельно-ресторанної справи у VIII Міжнародному фестивалі ресторанних технологій «BestCookFest–2025»

16 жовтня 2025 року доктор економічних наук, професор кафедри туризму та готельно-ресторанної справи Людмила ТРАНЧЕНКО взяла участь у VIII Міжнародному фестивалі ресторанних технологій «BestCookFest–2025», що відбувся на базі Державного торговельно-економічного університету в місті Києві.

Читати повністю