Меню

Новини

15.06.2025
«Хлібна індустрія – 2025»: від зернини до хлібини!Читати повністю

«Хлібна індустрія – 2025»: від зернини до хлібини!

Викладачі кафедри туризму та готельно-ресторанної справи та здобувачі спеціальностей «Туризм та рекреація», «Готельно-ресторанна справа та кейтеринг» взяли участь у Третьому національному форумі «Хлібна індустрія – 2025», що проходив в Уманському національному університеті.

Читати повністю

14.06.2025
Неформальна освіта здобувачів вищої освіти за ОПП «Готельно-ресторанна справа»Читати повністю

Неформальна освіта здобувачів вищої освіти за ОПП «Готельно-ресторанна справа»

Здобувачі другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності «Готельно-ресторанна справа та кейтеринг» ОПП «Готельно-ресторанна справа» Тимур СОКОЛОВСЬКИЙ, Олександра ПРИТУЛЯК, Артур ШПРИХЕР, Олександр КУРМИШОВ успішно пройшли онлайн-курс на платформі Prometheus «Сучасне керівництво проектами – мистецтво порушення правил».

Читати повністю

13.06.2025
Майбутні фахівці HoReCa, туризму і рекреації на ІІІ національному форумі «Хлібна індустрія – 2025»Читати повністю

Майбутні фахівці HoReCa, туризму і рекреації на ІІІ національному форумі «Хлібна індустрія – 2025»

12–13 червня здобувачі вищої освіти спеціальностей J2 «Готельно-ресторанна справа та кейтеринг» та J3 «Туризм і рекреація» взяли участь у ІІІ національному форумі «Хлібна індустрія – 2025», який став важливою платформою для професійного зростання, встановлення контактів з роботодавцями та ознайомлення з новими тенденціями в галузі харчових технологій та food-сервісу.

Читати повністю

11.06.2025
Засідання студентського наукового гуртка:  інноваційні аспекти організації наукової роботи здобувачів вищої освітиЧитати повністю

Засідання студентського наукового гуртка: інноваційні аспекти організації наукової роботи здобувачів вищої освіти

11 червня 2025 року відбулось чергове засідання студентського наукового гуртка «Туристична та готельно-ресторанна індустрія України: етапи становлення, функціонування та шляхи розвитку» кафедри туризму та готельно-ресторанної справи Уманського національного університету.

Читати повністю

05.06.2025
Неформальна освіта: нові можливості для студентівЧитати повністю

Неформальна освіта: нові можливості для студентів

Неформальна освіта відіграє важливу роль у розвитку сучасних фахівців, допомагаючи їм здобувати практичні знання, розвивати креативне мислення та готуватися до реалізації власних ідей. Студенти спеціальності «Готельно-ресторанна справа» – Бровченко Яна, Маліновська Софія та Черній Юля – успішно завершили курси з неформальної освіти, які допоможуть їм у майбутній професійній діяльності.

Читати повністю

02.06.2025
УЧАСТЬ ПРЕДСТАВНИКІВ КАФЕДРИ ТУРИЗМУ ТА ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОЇ СПРАВИ УНУ У БАЗОВИХ ІНТЕНСИВНИХ КУРСАХ ПРОГРАМИ ERASMUS+ (2024/2025 Р.Н.)Читати повністю

УЧАСТЬ ПРЕДСТАВНИКІВ КАФЕДРИ ТУРИЗМУ ТА ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОЇ СПРАВИ УНУ У БАЗОВИХ ІНТЕНСИВНИХ КУРСАХ ПРОГРАМИ ERASMUS+ (2024/2025 Р.Н.)

23–25 травня 2025 року доцент кафедри туризму та готельно-ресторанної справи Уманського національного університету Світлана ТИМЧУК разом із здобувачками третього курсу спеціальності J3 «Туризм і рекреація» Єлизаветою МЕДВЕДЮК та Аліною КОВАЛЕНКО взяли активну участь у курсах грантової програми Erasmus+, модулі Жан Моне. Захід було присвячено актуальним темам сталого розвитку, зеленої економіки та соціального підприємництва в умовах євроінтеграційних процесів України.

Читати повністю