Відбувся захист кваліфікаційних робіт студентів ІІ курсу другого (магістерський) рівня вищої освіти денної форми навчання спеціальностей 241 «Готельно-ресторанна справа» та 242 «Туризм» денної форми навчання
19 та 20 грудня 2022 р. відбувся захист кваліфікаційних (дипломних) робіт здобувачів вищої освіти спеціальностей 241 «Готельно-ресторанна справа» та 242 «Туризм». Захист кваліфікаційних дипломних робіт проводився завдяки використанню платформи Zoom, що надавало матеріалам дослідження наочності та дозволяло оцінити рівень підготовки кожного доповідача.
З 27 листопада по 2 грудня 2022 р. студенти кафедри туризму та готельно-ресторанної справи взяли участь у міжнародній освітньо-практичній олімпіаді з туризму.
Для того щоб творити добрі справи, не потрібні великі кошти та можливості, необхідні тільки співчуття та небайдужість кожної окремої людини.
Випускниця факультету менеджменту Анна Науменко разом зі своїм чоловіком-військовим Владиславом Перевитим, який наразі навчається в Уманському НУС і є студентом 31-м групи, займаються волонтерською діяльністю, зокрема допомагають пораненим бійцям у яких ампутовані кінцівки. Студенти 31-тм та 41-тм груп факультету менеджменту спеціальності Туризм долучилися до благодійної справи, зокрема внесли посильний вклад до збору коштів пораненим воїнам.
Група забезпечення ОП «Готельно-ресторанна справа» Уманського НУС на Форумі «Економічний розвиток Уманщини»
В останні дні осені в м. Умань на базі готельно-ресторанного комплексу «Фортеця» проходив Форум «Економічний розвиток Уманщини» на забезпечення економічного розвитку громад Уманського району під час війни.
Це був майданчик для спілкування представників влади, освіти, бізнесу; побудови партнерства; презентації сильних сторін громад, ідей жителів міста Умані та району і внутрішньопереміщених осіб, що тимчасово проживають на Черкащині; презентація результатів роботи проєкту агротуристичного кластеру «Шляхами трипільської Праматері»; методології розбудови економіки громад під час війни.
Підсумкове засідання Школи кулінарної майстерності та сервісу
16 листопада я, як студентка спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа», мала чудову можливість взяти участь в онлайн-конференції підсумкового засідання Школи кулінарної майстерності та сервісу ЧТЕІ ДТЕУ з нагоди проведення ІХ Благодійного фестивалю-ярмарку «Свято гарбуза».