8 листопада викладачі та студенти кафедри туризму та готельно-ресторанної справи взяли участь у засіданні Круглого столу за участі експертів ринку HoReCa «Обговорення технологічних змін в індустрії гостинності», організованого Кулінарним центром МХП, де обговорювалися питання майбутнього HoReCa в Україні.
Круглий стіл на тему «Гарбуз як національна ідентичність української національної кухні»
4 листопада 2022 року кафедра туризму та готельно-ресторанної справи
Уманського національного університету садівництва взяла активну участь у
проведені круглого столу з нагоди кулінарної виставки-презентації,
присвяченій IX Благодійному фестивалю-ярмарку «Свято гарбуза» на тему:
«Гарбуз як національна ідентичність української національної кухні» на базі
Чернівецького торговельно-економічного інституту ДТЕУ.
Вебінар «Туристичний потенціал індустріального міста (на прикладі Кривого Рогу)»
03.11.2022 р. студенти і викладачі кафедри туризму та готельно-ресторанної справи стали учасниками вебінару «Туристичний потенціал індустріального міста (на прикладі Кривого Рогу)» організованого кафедрою туризму та країнознавства Донецького національного університету економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського та КП «Інститут розвитку міста Кривого Рогу».
Всеукраїнська науково-практична інтернет-конференція «Стратегічні перспективи туристичної та готельно-ресторанної індустрії в Україні: теорія, практика та інновації розвитку»
Щороку восени, наприкінці жовтня, викладачами кафедри туризму та готельно-ресторанної справи Уманського НУС організовується Всеукраїнська науково-практична інтернет-конференція «Стратегічні перспективи туристичної та готельно-ресторанної індустрії в Україні: теорія, практика та інновації розвитку». Цьогоріч, воєнний стан в Україні та перешкоди, які росія створює для українських громадян, зокрема й у сфері освіти, не стали на заваді проведенню конференції.
Наукові доробки студентів спеціальності 242 Туризм
20 жовтня 2022 р. на базі Чернівецького торговельно-економічного інституту проходив Х Буковинський студентський фестиваль науки. Студентський актив і колектив кафедри туризму та готельно-ресторанної справи факультету менеджменту Уманського національного університету садівництва взяв участь у даному фестивалі.
25 жовтня викладачі кафедри туризму та готельно-ресторанної справи та здобувачі вищої освіти освітніх рівнів 241 «Готельно-ресторанна справа» та 242 «Туризм» долучилися до прямого ефіру Terra Incognita: Ресторани під час війни. Спікерами, якого були: Андрій Магалецький, Керуючий партнер Restetika і президент Асоціації кулінарів України та Андрій Валовий, конселтер в сфері HORECA, технолог.