Для того щоб творити добрі справи, не потрібні великі кошти та можливості, необхідні тільки співчуття та небайдужість кожної окремої людини.
Випускниця факультету менеджменту Анна Науменко разом зі своїм чоловіком-військовим Владиславом Перевитим, який наразі навчається в Уманському НУС і є студентом 31-м групи, займаються волонтерською діяльністю, зокрема допомагають пораненим бійцям у яких ампутовані кінцівки. Студенти 31-тм та 41-тм груп факультету менеджменту спеціальності Туризм долучилися до благодійної справи, зокрема внесли посильний вклад до збору коштів пораненим воїнам.
Група забезпечення ОП «Готельно-ресторанна справа» Уманського НУС на Форумі «Економічний розвиток Уманщини»
В останні дні осені в м. Умань на базі готельно-ресторанного комплексу «Фортеця» проходив Форум «Економічний розвиток Уманщини» на забезпечення економічного розвитку громад Уманського району під час війни.
Це був майданчик для спілкування представників влади, освіти, бізнесу; побудови партнерства; презентації сильних сторін громад, ідей жителів міста Умані та району і внутрішньопереміщених осіб, що тимчасово проживають на Черкащині; презентація результатів роботи проєкту агротуристичного кластеру «Шляхами трипільської Праматері»; методології розбудови економіки громад під час війни.
Підсумкове засідання Школи кулінарної майстерності та сервісу
16 листопада я, як студентка спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа», мала чудову можливість взяти участь в онлайн-конференції підсумкового засідання Школи кулінарної майстерності та сервісу ЧТЕІ ДТЕУ з нагоди проведення ІХ Благодійного фестивалю-ярмарку «Свято гарбуза».
8 листопада викладачі та студенти кафедри туризму та готельно-ресторанної справи взяли участь у засіданні Круглого столу за участі експертів ринку HoReCa «Обговорення технологічних змін в індустрії гостинності», організованого Кулінарним центром МХП, де обговорювалися питання майбутнього HoReCa в Україні.
Круглий стіл на тему «Гарбуз як національна ідентичність української національної кухні»
4 листопада 2022 року кафедра туризму та готельно-ресторанної справи
Уманського національного університету садівництва взяла активну участь у
проведені круглого столу з нагоди кулінарної виставки-презентації,
присвяченій IX Благодійному фестивалю-ярмарку «Свято гарбуза» на тему:
«Гарбуз як національна ідентичність української національної кухні» на базі
Чернівецького торговельно-економічного інституту ДТЕУ.