Тренінг АГУ - заробляємо на туризмі
26-27 листопада 2021 р Асоціацією гостинності України був проведений триденний тренінг. Темами онлайн-тренінгів були: «Система управління туризмом Приазов’я» та «ДМО: як це працює».
26-27 листопада 2021 р Асоціацією гостинності України був проведений триденний тренінг. Темами онлайн-тренінгів були: «Система управління туризмом Приазов’я» та «ДМО: як це працює».
23 листопада науково-педагогічні працівники кафедри туризму та готельно-ресторанної справи та здобувачі вищої освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» освітніх рівнів молодший бакалавр та бакалавр долучилися до онлайн тренінгу Готельно-ресторанний бізнес: погляд зсередини в рамках співпраці зі стейкхолдерами. Онлайн тренінг проводила керівник відділу навчання Reikartz Hotel Group (Head of T&D department). Практикуючий тренер по сервісу найбільшої в Україні готельно-ресторанної мережі. Авторські тренінги та методики навчання для співробітників та управлінців готельної сфери. Креатор корпоративної онлайн-школи дистанційного навчання. Член Правління Асоціації кулінарів України. Співатор підручників з ресторанного господарства для закладів вищої освіти України. PhD – Ірина Магалецька.
З 19 по 21 листопада у Києві в готелі InterContinental відбувся VІІ Міжнародний форум виноробів та сомельє (з презентацією продукції від партнерів форуму), в рамках якого відбулися VI Всеукраїнський конкурс кавістів «Кращий кавіст України – 2021» та ХІХ Всеукраїнський конкурс сомельє «Український сомельє – 2021». Науково-педагогічний колектив кафедри туризму та готельно-ресторанної справи, зокрема гаранти освітніх програм спеціальності «Готельно-ресторанна справа» мали за честь бути серед запрошених гостей заходу.
У період 20-21 листопада 2021 року викладачі кафедри туризму та готельно-ресторанної справи Уманського НУС та студенти, котрі здобувають освіту за спеціальністю 242 «Туризм», долучилися до участі в онлайн тренінгах «Інклюзія в музеї: що потрібно знати та вміти». Захід було проведено в рамках проєкту «InKultur – за інклюзію в культурі» німецької організації DRA.
18 листопада 2021 р. викладачі кафедри туризму та готельно-ресторанної справи Уманського НУС взяли участь у круглому столі на тему «Розвиток сільського зеленого туризму на території Чернівецької області». Організатором заходу був Чернівецький торговельно-економічний інститут КНТЕУ.
15 листопада для студентів освітніх програм 241 «Готельно-ресторанна справа», 242 «Туризм» та науково-педагогічних працівників кафедри туризму та готельно-ресторанної справи Уманського національного університету садівництва була проведена гостьова лекція Йоанни Купчик доктора кафедри організації та обслуговування відпочинку та туризму Академії імені Якуба з Парадижа місто Гожув Великопольський (Республіка Польща).