Меню

Новини

22.04.2021
Всеукраїнська наукова студентська конференція,  приурочена 150-річчю від дня народження видатного вченого і педагога  у галузі бджільництва І. І. Корабльова,  на кафедрі туризму та готельно-ресторанної справиЧитати повністю

Всеукраїнська наукова студентська конференція, приурочена 150-річчю від дня народження видатного вченого і педагога у галузі бджільництва І. І. Корабльова, на кафедрі туризму та готельно-ресторанної справи

22 квітня 2021 року на кафедрі туризму та готельно-ресторанної справи Уманського НУС відбулась Всеукраїнська наукова студентська конференція, приурочена 150-річчю від дня народження видатного вченого і педагога у галузі бджільництва І. І. Корабльова. Всеукраїнська студентська наукова конференція проводиться щорічно з метою активізації наукової роботи студентів як найважливішого фактора формування фахівців нового типу, залучення студентів закладів вищої освіти до участі у наукових програмах, проектній та різних формах науково-дослідної діяльності.

Читати повністю

19.04.2021
Студенти кафедри туризму та готельно-ресторанної справи  Уманського НУС – учасники правопросвітницького тренінгу «Право на працю для молоді»Читати повністю

Студенти кафедри туризму та готельно-ресторанної справи Уманського НУС – учасники правопросвітницького тренінгу «Право на працю для молоді»

У рамках співпраці з колегами кафедри туристичного бізнесу Харківської державної академії культури 14 квітня 2021 року доценти кафедри туризму та готельно-ресторанної справи Уманського національного університету садівництва Раїса Кожухівська та Олена Саковська разом зі студентами, які навчаються за спеціальністю 242 «Туризм», взяли участь у тренінгу «Право на працю для молоді». Відеозустріч відбулась завдяки використанню сервісу відеотелефонного зв’язку Google Meet.

Читати повністю

07.04.2021
Перемога кафедри туризму та готельно-ресторанної справи на Всеукраїнському КОНКУРСі СТУДЕНТСЬКИХ НАУКОВИХ РОБІТ «УПРАВЛІННЯ СПОРТИВНО-ОЗДОРОВЧОЮ ДІЯЛЬНІСТЮ»Читати повністю

Перемога кафедри туризму та готельно-ресторанної справи на Всеукраїнському КОНКУРСі СТУДЕНТСЬКИХ НАУКОВИХ РОБІТ «УПРАВЛІННЯ СПОРТИВНО-ОЗДОРОВЧОЮ ДІЯЛЬНІСТЮ»

Під керівництвом Людмили Транченко завідувача кафедри туризму та готельно-ресторанної справи Уманського національного університету садівництва, магістрантка Гаркава Ольга Сергіївна 6 квітня 2021 року взяла участь у Всеукраїнському конкурсі студентських наукових робіт «Управління спортивно-оздоровчою діяльністю» яка проходила на базі Національного університету кораблебудування імені адмірала Макарова.

Читати повністю

06.04.2021
Всеукраїнський конкурс «Туристичні перлини України»Читати повністю

Всеукраїнський конкурс «Туристичні перлини України»

Кафедра туризму та готельно-ресторанної справи Уманського національного університету садівництва запрошує студентів ЗВО взяти участь у конкурсі презентацій дивовижних та мальовничих місць, пам’яток історії, культури «Туристичні перлини України». Метою конкурсу є заохочення інтересу студентської молоді до вивчення історії свого краю, культурних особливостей та популяризації туристичних міць.

Читати повністю

18.03.2021
ВИРОБНИЧА ПРАКТИКА – ОСНОВА УСПІШНОЇ ПРОФЕСІЙНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ В СФЕРІ ОБСЛУГОВУВАННЯЧитати повністю

ВИРОБНИЧА ПРАКТИКА – ОСНОВА УСПІШНОЇ ПРОФЕСІЙНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ В СФЕРІ ОБСЛУГОВУВАННЯ

У забезпеченні якісної освітньої діяльності у вузах усе більшого значення набуває практична підготовка студентів. Випускник університету, який має практичний досвід роботи більш адаптований до майбутньої трудової діяльності, він може краще оцінити професійну ситуацію та вирішити певні професійні питання. На кафедрі туризму та готельно-ресторанної справи Уманського НУС це добре розуміють, тому організація виробничої практики та професійного стажування для студентів – є одним з пріоритетних напрямів роботи кафедри. Основна наша перевага – практично орієнтоване навчання у відповідності з сучасними міжнародними стандартами, співпраця з провідними підприємствами з метою отримання та впровадження практичного досвіду для прийняття самостійних рішень у вирішенні конкретних виробничих ситуацій. Можливість проходження професійних практик та виробничих стажувань, що найкращим чином сприяє становленню успішного фахівця з готельної та ресторанної справи, туризму надають провідні готелі та ресторани та туристичні агенції регіону та України.

Читати повністю

18.03.2021
Підготовка фахівців за спеціальністю «Готельно-ресторанна справа»Читати повністю

Підготовка фахівців за спеціальністю «Готельно-ресторанна справа»

Гoтельнo-реcтoранна індуcтрія є однією із найдинамічніших галузей світової економіки, що стрімко розвивається, а відповідно і вимагає високого рівня професійної підготовки кадрів. Успішне становлення галузі на новий рівень діяльності значною мірою визначається якістю, ступенем підготовки фахівців, готових до професійної діяльності на різних ланках управління в готельно-ресторанному господарстві; наявністю в них практичних професійних навичок і вмінь планувати та вирішувати виробничі завдання та відповідати за якість їхнього виконання з урахуванням галузевої специфіки та особливостей управління праці.

Читати повністю