Студентка спеціальності «Готельно-ресторанної справи » успішно пройшла онлайн курс на платформі Prometheus
Студентка другого курсу факультету менеджменту спеціальності «Готельно-ресторанна справа» Тетяна Руда за результатами навчання успішно завершила курс на платформі масово відкритих онлайн-курсів Prometheus: «Технології гостинності для персоналу» про що отримала відповідний сертифікат.
Студенти першого курсу спеціальності «Готельно-ресторанна справа» та «Туризм» познайомилися з історією університету на оглядовій екскурсії, яку для них провела аспірантка факультету плодоовочівництва, екології та захисту рослин Вікторія Сігідюк. Під час екскурсії по території університету першокурсники ознайомилися зі структурою навчального закладу, основними складовими навчального процесу та отримали поради для успішного навчання й опанування таємниць фахової майстерності.
Для профілактики та запобігання корупції, виявлення і припинення її проявів, а також усунення корупційних діянь для викладачів кафедри туризму та готельно-ресторанної справи Уманського НУС було проведено семінар на тему: «Академічна доброчесність та запобігання корупції в ЗВО» уповноваженою особою з питань запобігання та виявлення корупції в Уманському національному університеті садівництва, кандидатом юридичних наук, доцентом Машковською Людмилою Володимирівною.
Спільна відкрита лекція для студентів 21мб-гр групи кафедри туризму та готельно-ресторанної справи викладачами Уманського НУС і Вінницького НАУ
01 жовтня на кафедрі туризму та готельно-ресторанної справи Уманського національного університету садівництва для студентів 21 мб-гр групи була проведена відкрита спільна лекція на тему «Організація роботи працівників в закладах готельно-ресторанного господарства» з навчальної дисципліни «Організація обслуговування в закладах готельно-ресторанного господарства» старшим викладачем кафедри туризму та готельно-ресторанної справи Наталією Терещук та доцентом кафедри менеджменту зовнішньоекономічної діяльності, готельно-ресторанної справи та туризму Вінницького національного аграрного університету Русланою Лопатюк у форматі Zoom-конференції.
Науково-практичний семінар-тренінг «Коучингові технології як рушій якісних змін»
Одним з перспективних напрямів управління якістю вищої освіти є впровадження коучингових технологій, завдяки чому створюються умови для формування особистості майбутнього фахівця, здатного до реалізації своїх потенційних можливостей, самостійному прийняттю відповідальних рішень в різних ситуаціях життєвого вибору, прогнозуючи їх можливі наслідки.
1 жовтня 2021 р. відбувся науково-практичний семінар-тренінг «Коучингові технології як рушій якісних змін» у дистанційному форматі zoom-конференції, у якому взяли участь студенти, які навчаються за спеціальністю 242 «Туризм», та викладачі кафедри туризму та готельно-ресторанної справи Уманського національного університету садівництва.
Профілактика емоційного вигорання як спосіб збереження психологічного здоров’я студентської молоді
Для студентів освітньої програми «Готельно-ресторанна справа» практичним психологом Уманського національного університету садівництва Валентиною Мазуренко було проведено лекцію-тренінг з метою визначення рівня розвитку емоційного вигорання в студентів у процесі професійної підготовки. Під час заняття студенти дізналися про природу та структурні компоненти, стадії емоційного вигорання, фактори, що гальмують розвиток емоційного вигорання чи сприяють його прогресуванню, негативний вплив емоційного виснаження на психологічне здоров’я особистості.