Меню

Новини

08.02.2022
Неформальна освіта як інструмент розвитку додаткових можливостей на освітньо-професійній програмі «Готельно-ресторанна справа»Читати повністю

Неформальна освіта як інструмент розвитку додаткових можливостей на освітньо-професійній програмі «Готельно-ресторанна справа»

Неформальна освіта в сучасному суспільстві все більше закріплює позиції завдяки своїй актуальності. Неформальна освіта – освоєння умінь і навичок, необхідних для соціально та економічно активного громадянина країни, поза формальною освітою. Професійний розвиток фахівця у будь-якій сфері людської діяльності обумовлюється постійним самовдосконаленням і саморозвитком упродовж усього життя. Одним зі шляхів такого самовдосконалення є самоосвіта.

Читати повністю

07.02.2022
Студенти кафедри туризму та готельно-ресторанної справи прослухали онлайн-курс «On Being a Scientist»Читати повністю

Студенти кафедри туризму та готельно-ресторанної справи прослухали онлайн-курс «On Being a Scientist»

Студенти кафедри туризму прослухали онлайн-курс «On Being a Scientist». Робота зі студента у напрямку підвищення рівня академічної доброчесності також направлена на вивчення закордонного досвіду. Тому студенти 21 гр групи спеціальності «Готельно-ресторанна справа» ознайомились з курсом від European Academy of Sciences and Research.

Читати повністю

07.02.2022
Науковці кафедри туризму та готельно-ресторанної справи отримали свідоцтво про реєстрацію авторського права на твірЧитати повністю

Науковці кафедри туризму та готельно-ресторанної справи отримали свідоцтво про реєстрацію авторського права на твір

Державне підприємство «Український інститут інтелектуальної власності» зареєструвало авторське право на твір – навчальний посібник «Управління поведінкою споживачів готельно-ресторанних послуг» та видало Свідоцтво про реєстрацію авторського права на твір за № 110396, відповідно до якого авторські права належать Уманському національному університету садівництва.

Читати повністю

04.02.2022
Тонкощі ресторанного бізнесу: зустріч із роботавцемЧитати повністю

Тонкощі ресторанного бізнесу: зустріч із роботавцем

Здобувачі вищої освіти спеціальності «Готельно-ресторанна справа» та викладачі кафедри туризму та готельно-ресторанної справи зустрілися в Zoom просторі із керуючим ресторанами «Red Zeppelin» та «Лезгинка» Вадимом Тхоржевським, що знаходяться у м. Вінниця.

Читати повністю

03.02.2022
Прагнення нових знань – ключ до успіхуЧитати повністю

Прагнення нових знань – ключ до успіху

Здобувачі вищої освіти за ОП «Готельно-ресторанна справа» за рекомендацією своїх наставників взяли участь у вебінарі на платформі Zoom «Профессиональный путь в HR-направлении: как стартовать и расти в престижной, интересной и востребованной сфере».

Читати повністю

02.02.2022
Студентки спеціальності «Готельно-ресторанна справа» успішно пройшли онлайн-курс на платформі PrometheusЧитати повністю

Студентки спеціальності «Готельно-ресторанна справа» успішно пройшли онлайн-курс на платформі Prometheus

Студентки четвертого курсу факультету менеджменту спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» Анжеліка Амандій та Катерина Сереветна за результатами навчання успішно завершили курс на платформі масово відкритих онлайн-курсів Prometheus «Підприємництво. Власна справа в Україні», про що отримали відповідні сертифікати.

Читати повністю